COD4 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam :angry: Mam mały Problem ... Niewiem czy to Artefakty i czy to sie nadaje na Gwarancje ... Crysis Zagubieni Dodam iż Karta to GF 7300GT od Palit+Sonic DDR3 AGP 400/1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 tak, to sa arty - a podkrecales karte? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manieq1 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 A jakie temp? Moze sie przegrzewa i generuje arty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COD4 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Karta miala w Stresie 47-52 Stopnie ... Tak było OC 555/1430 Ale te foty sa na Defaultowych Ustawieniach czyli 400/1000 Wysłałem juz karte do serwisu ale tego samego dnia kumpel mi powiedzial że to moga byc wina sterowników ... Być może sie okazało że nie potrzebnie Wysłalem karte ... Yyy jakie mam szanse ze oni uzyja tych sterowników co ja uzywalem ze strony www.palit.biz oczywiscie pod AGP 8x ? Wtedy by napewno była wymiana karty , Prawda ? Pozdrawiam . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bociczek Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 sterowniki to z nvidia.pl , a nie żadne strony producentów, ale wątpię. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tinotin Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Zagubionych nie znam, ale w Crisysie miałem podobne efekty, a nawet gorsze i sterowniki rozwiązały problem. Błędy występowały przy sterach 94.24 a nie było ich przy 169.21. Moja karta to 7600 AGP. EDIT: Sterowniki brałem oczywiście od nvidii. Edytowane 9 Czerwca 2008 przez tinotin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
COD4 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 sterowniki to z nvidia.pl , a nie żadne strony producentów, ale wątpię. bociczek ale te same sterowniki sa na www.palit.biz nie z płyty instalowane ... mam najnowsze jakie wyszly tego Producenta do tej Karty ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...