radeksz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 (edytowane) Brat zaplamil spodnie i odruchowo wrzucil do wiaderka i wypral zapomnial ze ma mp3 w kieszeni. Zakapowal dopiero jak wywiesil do suszenia. Próbowal je wlaczyc ale nic , pewnie bateria sie rozladowala i moze dzieki tem jest jakas szansa na uratowanie go. Prosze o porade co z tym zrobic. Moze wie ktos jak otworzyc obudowe zeby wysuszyc mp3 od srodka. Otworzylem. Wrzucilem ja w spirytus niech sie moczy. Wysuszylem , popsikalem plynem do stykow. No i zlozylem i gra. :) Wiec temat do zamkniecia. Edytowane 7 Czerwca 2008 przez radeksz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 Wrzuciłeś w spirytus ? Możesz mi wyjaśnić tą metodę ? Bo nie bardzo rozumiem jak to działa O.o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sopel Opublikowano 14 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2008 kamiq napisał(a): Wrzuciłeś w spirytus ? Możesz mi wyjaśnić tą metodę ? Bo nie bardzo rozumiem jak to działa O.o Mi jak telefon wpadł do WC to zalałem go Nitrem(Rozpuszczalnikiem} po wyciągnięciu szybko się suszy...metoda stara jak świat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Myślałem, że alkohol wypala sprzęt, kiedyś wpadł mi telefon do wanny i po prostu go rozkręciłem i próbowałem wysuszyć, czyli gdybym go zalał spirytusem byłoby lepiej ? Ile tego spirytusu i mam następnym razem go wrzucić po psostu do miseczki ze spirytusem czy jak ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAX_ Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 Po wysuszeniu wody z kranu tym bardziej z jakimiś detergentami powstają osady dlatego bo zalaniu należy niezwłocznie przemyć sprzęt w wodzie destylowanej lub alkoholu i dopiero potem osuszyć.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Lipca 2008 A poza tym zazwyczaj jak coś się zmoczy i w tym momencie nie było na chodzie to wystarczy dobrze wysuszyć :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 To w sumie wychodzi na to, że bez sensu oddawałem telefon do naprawy, na przyszłość będę pamiętać ;) a co do mp3, jak sprawuje się ten Muvo V100 ? bo ostatnio myślę nad zakupem mp3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mal Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 mi muvo V100 działa już rok bez problemu a i bateria wytrzymuje 18h tak jak w instrukcji jest napisane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 16 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2008 A gdzie go kupowałeś ? W jakimś sklepie internetowym czy normalnie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mal Opublikowano 18 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Lipca 2008 Na Allegro, swego czasu były takie z nadrukiem "Gazety Wyborczej" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamiq Opublikowano 21 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Lipca 2008 A polecacie może jakieś sklepy internetowe tanie ? Chcę zakupić mp3 dla dziewczyny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...