Confi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam, juz mam poprostu dosyc i potrzebuje pomocy ! Mam problemy z zainstalowaniem systemu a dokladnie zaladowac bootowanie z plyty, gdy pokazuje mi sie ze zaczyna czytac z dvd leca kropki i powinien pokazac mi sie ekran z instalka a komp mi sie resetuje ! wiem ze cos chyba trzeba w biosie poprzestawiac bo mam dyski na SATA ale nie mam pojecia co a dostaje juz szalu. Naprawde bardzo prosze o pomoc bo nie wiem jak to zrobic smilies/sad.gif chodzi o zainstaowanie visty ultimate a komp mam taki jak w opisie blagam o pomoc ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Pytanie za 2 punkty: masz najnowszą wersję BIOSu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 raczej nie no ale wczesniej udalo mi sie to zrobic jakism fuksem a teraz to juz nie daje rady :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 W takim razie zrób update i dodatkowo potestuj pamięci za pomocą goldmemory. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 zebym wiedzial jak jak nie mam stacji dyskietek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Stacja dyskietek nie jest tobie potrzebna. Wystarczy zrobić bootowalny CD albo użyć pendrive. Najnowszy BIOS możesz pobrać stąd: http://www.uabit.com/index.php?option=com_...ame=AB9+Quad+GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 poszlo !!!!!! nowy bios wgralem poprzez uguru z windy i juz mi wchodzi instalka dziekuje bardzo tym co chcieli mi pomoc i tym co mi pomogli pozdrawiam :)) e za szybko sie cieszylem :///////////// wgrywa mi sie instalka, pokzuje sie tapete, myszka i to wszystko :(((( ja pierdziele !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Przetestuj pamięci. Odkręć procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 jak dlugo instaluje sie system vista ulti? bo juz czekam 40min i mi stoi w miejcu w completing installation ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 dalem sobie rade ze wszystkim, mam ostatnie pytanie... co musze zainstalowac z tej strony? ktore sterowniki? napewno chipset a inne? do czego one sa? bo nie chce miec smieci :/ http://www.uabit.com/index.php?option=com_...4&model=335 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oprócz chipsetu: lan, audio i http://www.uabit.com/index.php?option=com_...5&model=335 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Confi Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 a stery do sata? jmicrn? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 A masz dyski w raidzie? Jeżeli nie to instalujesz sterowniki tylko gdy masz ustawione AHCI dla kontrolerów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...