user128 Opublikowano 7 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2008 Witam Mam taki problemik maly, zainstalowalem sobie stery z topicu wyzej czyli zmodowane stery np do sb audigy dajace efekt jak karte x-fi...pobawilem sie nimi kilka dni lecz nie powalily mnie one na kolana stanowczo zepsuly dzwiek ale to nie o tym bedzie mowa :) przed chwila ja wyinstalowalem zeby powrocic do standardowych sterow creativa ze stronki ( SB24_VTDRV_LB_1_04_0077 ) i tu pojawil sie problem po odinstalowaniu modowanych sterow nie moge zainstalowac tych w.w SB24.. poniewaz wyskakuje mi komunikat ze mam zainstalowana nowsza wersje sterow niz ta ktora chce zainstalowac...Usunalem modowane recznie panel ster. etc oraz reg cleanerem ale windows chyba nadal gdzies je widzi chociaz stery sa odinastalowane i dzwieku na kompie nie ma ;/ druga sprawa to gdy odpalam wina odrazu prosi mnie o plytke z winem bo brakuje mu pliku z tempa o takiej sciezce C:\windows\temp\crf000\drivers\xp\win2k_xp\I386 no to daje mu plytke ale znalesc nic nie moze ;/. Prosil bym o pomoc w tej sprawie poniewaz nawet winampa nie moge odpalic a co dopiero se pograc (a jest weekend ) :D Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...