qba Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) LEGO Indiana Jones: The Original Adventures Premiera: 03 czerwca '08 Nie znalazlem nigdzie tematu o tej gierce. Ktoś już w to grał? Tak fajne jak LEGO Star Wars? Edytowane 8 Czerwca 2008 przez qba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eragonek Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Ja pograłem chwile i IMO jest lepsza od SW. Gra jest przesiąknięta humorem i w końcu poprawili prace kamery :D . Jeśli podobają Ci się takie gry i lubisz IJ to warto zagrać ! :razz: Edytowane 8 Czerwca 2008 przez eragonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 this game kick ass !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Gra fajna, tylko za krótka ... Ale IMO dużo lepsza od SW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szozi Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Przesympatyczny tytuł. Długość akurat taka na weekend, ale nie zrobiłem 100 %. Chodzi to rewelacyjnie, wygląda w mojej ocenie absolutnie wystarczająco no i tak muzyka miodzio. Nabyłem też Star Wars II, ale muszę sobie zrobić małą przerwę od Lego. Inna sprawa, że zachęcił mnie ten tytuł żeby zrobić 100 % w Super Mario... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) ;) Edytowane 14 Czerwca 2008 przez BLANTMEN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...