Skocz do zawartości
WojteXTD

Geforce 6800gt Problemy

Rekomendowane odpowiedzi

Witam mam problem z kartą GeForce 6800 GT Leadtek któregoś dnia grałem w NFS MW i nagle monitor ni się wyłączył gdy zresetowałem komputer gdy miało się pokazać Zapraszamy w Windows XP pokazuje się "ryż" na ekranie. Zresetowałem komputer odpaliłem w trybie Awaryjnym wszystko było OK odinstalowałem sterowniki. Włączyłem w trybie normalnym, też wszystko działa, ale nie mogę zainstalować sterowniki bo też pojawia mi się ten "ryż" podczas ich instalacji/ Co zrobić ??? Błagam pomóżcie mi.

Edytowane przez WojteXTD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jak udało mi się raz zainstalować sterowniki. To wszystko działało nawet przy 1280x1024 ale bez maksymalnego przyspieszania sprzętowego. czyli gier np nie mogłem uruchomić.

Gdyby to były pamięci to by się coś pokazywało od właczenia komputera, a ja na tej grafice moge nawet cały dzien siedzieć w necie, ale sterow nie zainstaluje zawsze i nie pogram.

Edytowane przez WojteXTD

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nawet jak udało mi się raz zainstalować sterowniki. To wszystko działało nawet przy 1280x1024 ale bez maksymalnego przyspieszania sprzętowego. czyli gier np nie mogłem uruchomić.

Gdyby to były pamięci to by się coś pokazywało od właczenia komputera, a ja na tej grafice moge nawet cały dzien siedzieć w necie, ale sterow nie zainstaluje zawsze i nie pogram.

pci-e czy agp?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No niestety mylisz się za 100 zł to ja moge kupić ale 6200 a tego to ja nie chce. Dopiero za 140-200 mozna kupić radeona X1600 PRO albo 6800 GT

mozna upolowac okazje na allegro

jesli Cie to interesuje to mam na sprzedaz 7300gt od galaxy na agp na pamieciach ddr3 , wydajniejszy od tego 6800gt i mniej pradu ciagnie + chlodzenie zalman

calosc za 150 zł

sprzedaje go tylko dlatego, ze kupilem 9600gso i w ogole wymienilem platforme na intela

Edytowane przez fuqs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi