WojteXTD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Witam mam problem z kartą GeForce 6800 GT Leadtek któregoś dnia grałem w NFS MW i nagle monitor ni się wyłączył gdy zresetowałem komputer gdy miało się pokazać Zapraszamy w Windows XP pokazuje się "ryż" na ekranie. Zresetowałem komputer odpaliłem w trybie Awaryjnym wszystko było OK odinstalowałem sterowniki. Włączyłem w trybie normalnym, też wszystko działa, ale nie mogę zainstalować sterowniki bo też pojawia mi się ten "ryż" podczas ich instalacji/ Co zrobić ??? Błagam pomóżcie mi. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez WojteXTD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 sprobuj po zainstalowaniu sterownikow zmienic rozdzielczosc na najmniejsza jaka jest dostepna i napisz czym to poskutkowalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jimmy1 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Miałem podobnie ,karta uwalona a raczej pamięci <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojteXTD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Nawet jak udało mi się raz zainstalować sterowniki. To wszystko działało nawet przy 1280x1024 ale bez maksymalnego przyspieszania sprzętowego. czyli gier np nie mogłem uruchomić. Gdyby to były pamięci to by się coś pokazywało od właczenia komputera, a ja na tej grafice moge nawet cały dzien siedzieć w necie, ale sterow nie zainstaluje zawsze i nie pogram. Edytowane 8 Czerwca 2008 przez WojteXTD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
greg505 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 wyczysc sterowniki z driverCleanerem, pozniej zainstaluj jakas inna wersje sterow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Nawet jak udało mi się raz zainstalować sterowniki. To wszystko działało nawet przy 1280x1024 ale bez maksymalnego przyspieszania sprzętowego. czyli gier np nie mogłem uruchomić. Gdyby to były pamięci to by się coś pokazywało od właczenia komputera, a ja na tej grafice moge nawet cały dzien siedzieć w necie, ale sterow nie zainstaluje zawsze i nie pogram. pci-e czy agp? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojteXTD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 AGP. Nie tyle co czyścić ale robiłem już Formata nawet. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 podstawa to sprawdzic na innym kompie bedziemy wiedziec czy karta jest uszkodzona czy cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojteXTD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Patrzyłem na innym kompie i to samo. Zasilacz na pewno wystarcza bo sprawdzałem na Chieftecu 600W i to samo było. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 no to niestety masz walnieta karte... przykro mi w sumie teraz to i za 100 zł masz duzo lepsza na agp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WojteXTD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 No niestety mylisz się za 100 zł to ja moge kupić ale 6200 a tego to ja nie chce. Dopiero za 140-200 mozna kupić radeona X1600 PRO albo 6800 GT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fuqs Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) No niestety mylisz się za 100 zł to ja moge kupić ale 6200 a tego to ja nie chce. Dopiero za 140-200 mozna kupić radeona X1600 PRO albo 6800 GTmozna upolowac okazje na allegro jesli Cie to interesuje to mam na sprzedaz 7300gt od galaxy na agp na pamieciach ddr3 , wydajniejszy od tego 6800gt i mniej pradu ciagnie + chlodzenie zalman calosc za 150 zł sprzedaje go tylko dlatego, ze kupilem 9600gso i w ogole wymienilem platforme na intela Edytowane 8 Czerwca 2008 przez fuqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...