L!z@rD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Witam postanowiłem złozyć Wc,jednak po długich namysłach i byciu kuszonym przez Mugena :P . Blok CPU:Prison Pro V3 Chłodnica(tu 1 problem):Black Water 121 czy moze 122 rev.3 na to puszczone będą Scythe Flexy 500obr Rezik:Jakiś na zatoke 5,25 moze ten z reality net Węże to raczej 8/10 Pompka:Black Silent Pump 12V Zakupki będą robione w cooling.pl A obudowa to Cooler Master Centurion 590 Edytowane 8 Czerwca 2008 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregor666 Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 jesli tylko proc to moze lepiej tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Czyli lepiej chłodniczka 1x120mm ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borys-Tech Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Wydaje mi się że chodziło mu bardziej o Swiftech Apogee Drive 350. Blok + pompka w jednej obudowie przez co odchodzą dodatkowe węże. Ja jednak byłbym za standardowym zestawem Blok+Pompka+Chłodnica 2x120. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) No czyli zestawik ok ?A jescze jedno w CM Centurionie 590 da rade wszystko w środku upchać ?? I czy ta pompka BW jest napewno dobra ?? Edytowane 8 Czerwca 2008 przez L!z@rD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 słuchaj:) kupujesz klocki swiftecha czyli apodrive + radboxa + chłodniczke swifa podwójną z rezikiem + koncentrat swifa i masz zestaw w miarę wydajny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byron Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam :) Sorki ze sie podlaczam ^^' . A co byscie zaproponowali do quada , najprawdopodobniej q6600 podkreconego do granic mozliwosci ^^' Na chlodzonko moge wydac ok 500 zl , im mniej tym lepiej :) Ew chcialbym jeszcze do tego podlaczyc blok wodny na maximus formula :) Tylko prosilbym po ludzku ^^' gdyz jestem nowy :P i skroty do mnie srednio przemawiaja ^^' Pozdrawiam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Noob kit : http://www.cooling.pl/swiftech-apogee-driv...ukt,363636.html http://www.cooling.pl/black-water-advanced...odukt,1928.html http://www.cooling.pl/black-water-nanotank...ukt,550660.html http://www.cooling.pl/szybkozlaczka-skreca...odukt,1090.html x4 weze w motoryzacyjnym formy polix 500 z hakiem jak w mordę strzelił ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byron Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Dziekuje Bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L!z@rD Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 A ja sobie biorę wkońcu Swiftecha Apgogee 350 i chłodniczke swiftecha z rezikiem,będzie kompaktowo ale całkiem wydajnie.Ktoś ma może namiary na częsci Swiftecha w mniejszych cenach niz na cooling.pl ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Us i a, Kanada Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Arni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam, przepraszam że się wtrącę ale założyłbym temat prawie identyczny więc uznałem że było by to bez sensu. Też szukam dobrego chłodzenia na procesor - e6750 G0 @3,6ghz 1,475, siedzi na nim tuniq tower skręcony na minimum ale i tak jest głośno :/ a temp dochodzą do 70c... Oglądałem trochę części na allegro, cooling.pl, 4max.pl, madtech.pl i sam złożyłem mniej więcej: MNP proson pro v3 BW silent pump 12v BWA 122.rev3 +złączki, węże itd. jednak cena takiego zestawy to około 450zł i tu moje pytanie duża różnica byłaby między takim składakiem a Black Water zestaw Aqua Set XM->link, a może lepiej inwestować w składaka z innymi częściami? Mam na to ~500zł a obudowa to sharkoon rebel 9. Pozdro, m4l Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 Witam, przepraszam że się wtrącę ale założyłbym temat prawie identyczny więc uznałem że było by to bez sensu. Też szukam dobrego chłodzenia na procesor - e6750 G0 @3,6ghz 1,475, siedzi na nim tuniq tower skręcony na minimum ale i tak jest głośno :/ a temp dochodzą do 70c... Oglądałem trochę części na allegro, cooling.pl, 4max.pl, madtech.pl i sam złożyłem mniej więcej: jednak cena takiego zestawy to około 450zł i tu moje pytanie duża różnica byłaby między takim składakiem a Black Water zestaw Aqua Set XM->link, a może lepiej inwestować w składaka z innymi częściami? Mam na to ~500zł a obudowa to sharkoon rebel 9. Pozdro, m4l Bloczki, pompke upoluj na allegro. Chlodnice mozesz np kupic. Za ta kase ktora dysponujesz mozesz zlozyc sprzeci na proca, gpu i moze nawet nb, ale czeka Cie polowanie na allegro i na gieldzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
master4life Opublikowano 5 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Lipca 2008 gpu na razie nie potrzebuje :D, mam 88gts i accelero xtrem skręconego na 40% a temp w stresie nie przekraczają 60c więc jest cicho i wydajnie :D, na nb(p35) mam TR Hr-05+AC 80pwm... więc zostaje ten nieszczęsny proc :| szukam czegoś co go schłodzi do max 50c rekordów bić nie będę, ograniczenie obudową, a też zależy mi na ciszy więc na razie najbardziej przypadł mi do gustu zestaw od BW... tanio i myślę że wydajnie(może się nie?) jednak jeżeli mogę dołożyć te ~90zł i mieć coś wydajniejszego... czekam na propozycje dodam że używki raczej odpadają no chyba że chłodnica. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...