Nerevar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 (edytowane) Hej, to chyba jest plexi Zna ktoś jakiś domowy sposób wypolerowania tych otarć (są bardzo płytkie) ? Edytowane 8 Czerwca 2008 przez Nerevar Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Pasta Tempo/Automax i jazda. Powinno zejść. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 a gdzie taki wynalazek dostac ? i ile kosztuje ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 Ewentualnie pasta do zębów. Kiedyś usunąłem w ten sposób ryski na wyświetlaczu komórki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nerevar Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 o pasta do zebow to dobra mysl jak z nia postepowac ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KHOT Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 A ja bym z pastą do zębów nie ryzykował. Tempo kupisz poniżej dychy w każdym motoryzacyjnym, większych marketach, w lepszych sklepikach na stacjach benzynowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 o pasta do zebow to dobra mysl jak z nia postepowac ? Najlepiej sprawdź na jakimś innym kawałku plexi czy Ci się z nią nic nie stanie. Odrobinę nakładasz i polerujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 8 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2008 mi sie wydaje ze miejsce dla tematu nie takie, zajrzyj na dział modding, tam plexi to chlebek powszedni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Pasta tempo działa świetnie. Wypróbowano na szybce od nokii 3510i. Chyba sobie teraz kolejną komóre przeadę lekko bo mi się zrysała, a sprzedać trzeba będzie... ;-) Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...