Skocz do zawartości
sokolr

Pamięci GeIL 433 PC3500 CL2 - 2x256 do Dual DDR

Rekomendowane odpowiedzi

Mam możliwość kupienia za 620 zl i nie wiem czy się w to pakować?

Krótki opis:

Przy ustandardyzowanych przez JEDEC prędkościach DDR266 i DDR333 kości działają przy najszybszych możliwych timingach CAS 2-5-2-2 1T co zapewnia bezsprzecznie największą mozliwą wydajność maszyn.

6 warstwowa płytka drukowana zabezpieczona przed wszelkimi zakłóceniami.

Dozwolone przez producenta podwyższanie napięcia w zakresie oferowanymprzez większość obecnych na rynku płyt głównych.

Pamiątki śmigałyby na epox 8rda+ razem ze sławetnym prockiem 1.7+ podkręconym -na razie- na 2.4+

Czekam na opinie i ewentualne porady - zestaw pamiątek niby optymalny do dual DDR + płytka na nforce2 - powinno być nieźle, ale czy będzie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..no z tymi pamięciami to strasznie beznadziejnie jest, zawsze kupując strasznie się ryzykuje, ja do swojego kompa kupiłem chwalone niedawno Twinmosy na kościach mtec'a, i muszę powiedzieć że się cholernie zawiodłem, ale oprócz mnie takie kości kupiło jeszcze parę osób i one naprawdę różnie chodzą.

ktoś powinien wypożyczać kostki do testów, i jeżeli sprostają wymaganiom wypożyczający może je zakupić sobie! to by było coś!

no daj znac :) w sumie takie pamiatki to juz niezly wypas , tylko warte tyle co pol kompa :)

...moj komp kosztował 6.500, za kości dałem 500, ale teraz żałuję, że nie dołożyłem troche grosza i nie kupiłem jakiegoś pewniaka czyli np HyperX

Nie ma może jakiś tańszych pewniaków teraz ? Bo może te co mam sprzedam i kupię coś lepszego...

nara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hmmm, wiesz, niektórzy nie mają szczęścia przy kupowaniu pod o/c. Ja np. jak kupiłem celka 1.2 to ledwo poszedł na 1.4

Mój AXP mimo całkiem fajnej serii też do najlepszych (choć nie narzekam na brak mhz) nie należy, ramy mam kingstony ale przekroczyć 150MHz nie idzie, więc jakbym sobie kupił twinmosy to by i 180 nie poszły więc nauczony przez los raczej wezmę pewniaka (czyt. HyperX 370MHz). Ale wy macie mniejszego pecha więc powinno być ok. Ja i tak całkowicie pechowy nie jestem, ale zasze mogłoby być te 3100+

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...