s0lid Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 siema, przeciolem przez przypadek kabel od myszki logitecha (nie pytajcie jak ;p). Nie chce mi sie kupowac nowej, a kabel jest przyciety przy samej myszce, wiec moze da rade jakos podłączyc go na nowo, zlutować czy cuś? ma ktoś jakiś pomysł jak to naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Kiedyś próbowałem skręcić kabel od klawiatury i nie działało :sad: pewnie trzeba zlutować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Rozkrec myche i w miejscu gdzie sa kabelki wlutowane ,wlutuj według kolorow kabel uciety i wsio powinno dzialac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LiquidForce Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Jeśli mysz jest z tych droższych a nie ma już gwarancji to zobacz czy kabel od myszy da się odłączyć, jeśli tak to może uda ci się go "transplantować" z tańszego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boxer Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Weź no odetnij kawałek z obu stron żeby było równo, sciągnij izolację ze wszystkich 6 czy 7 kolorowych kabelków połacz druty od każdego koloru z jednej i drugiej strony (skręć je po prostu) zaizoluj każdy przewód z osobna i dodatkowo całość. Możesz też lutować każdy przewód i później zaizolować (pewniejsza metoda). Jak jest blisko myszki to może zmieścisz wszystko do środka. Skróci sie tylko troche kabelek. Robiłem tak myszką ps2 A4Tech i działa do dziś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Oryginalną izolację można np. przypalić zapalniczką żeby zeszła, wtedy lutujesz kabelki, izolujesz na nowo i powinno śmigać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...