Mark18 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Właśnie zabrałem sie za podkręcanie procesora i wszystko pieknie ładnie, ale gdy włączam orthos to po 1 sek wywala mi error może pomożecie mi? Proc podkręcony na 3,6 mnożnik 9 napiecie proca 1,52 napięcie mostka północnego 1,3. Pamięci są na 800 Mhz napięcie AUTO. Pozdro Edytowane 9 Czerwca 2008 przez Mark18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Verter Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 a zasilacz to Ty masz ten co w podpisie? Jeśli tak to gratuluje odwagi, pomierz napięcia miernikiem; poza tym może procek nie wyrabia? Jak długo go masz tak podkręconego i "wszystko pięknie ładnie" działa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mark18 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 a zasilacz to Ty masz ten co w podpisie? Jeśli tak to gratuluje odwagi, pomierz napięcia miernikiem; poza tym może procek nie wyrabia? Jak długo go masz tak podkręconego i "wszystko pięknie ładnie" działa? Ano mam ten zasilacz, ale przymierzam sie do kupna nowego w tym tygodniu. A proc śmiga tak z 2 dni. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...