ArthJ Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 no niezle to wyglada z tym lakierem.... wlasnie jaki byl koszt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 obudowa ciekawa :) ale ten kolorek :( jezeli chodzi o kolorek to sprawdzcie to : Lekier samochodowy :)wystarczyla wizyta w warsztacie samochodowym :) mozna zobaczyc swoje odbicie na obudowie :) przydalaby sie jakas polerka ale niemam czasu. (moze WOSKOWANIE) NO pieknie polakierowane. A cena? Przyznaj się :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 ile zaplaciles za malowanie? ja po znajomosci zaplacilem ok 40zl (praktycznie za darmo) za sama farbe to jest jakas tam perla :) fajnie zmienia odcien pod wplywem swiatla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Fajowo pomalowane. Moze kiedys tez tak zrobie ze swoja. Na razie bedzie polerka jak w koncu na dobre bedzie wiosna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Fajowo pomalowane. Moze kiedys tez tak zrobie ze swoja. Na razie bedzie polerka jak w koncu na dobre bedzie wiosna :) na obudowe poszla jedna puszka lakieru ok 300ml (czy jakos tak) wystarczy kupic sobie odpowiedni kolor i pogadac z jakimis lakiernikami napewno obudowe pomaluja za grosze :) zamiast meczyc sie samemu a oni maja odpowiedni sprzet i efekt jest napewno lepszy. ten lakier ma juz rok :( wiec czas na jakas zmiane. teraz szykuje sie na cos jeszcze lepszego : jest taki lakier ktory zmienia kolor pod wplywem padajacego swiatla, sa tez lakiery fluorescencyjne to dopiero musi byc efekt :) a malowanie mam gratis :) ale to dopiero gdzies w czerwcu (narazie maturka) no i koszty tez beda niezle :P ale czego sie nierobi dla wygladu swojego kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@jkel Opublikowano 10 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2003 a ile normalnie powinna kosztowac robocizna na taka bude? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 a ile normalnie powinna kosztowac robocizna na taka bude? dokladnie niemoge powiedziec ile to moze kosztowac ale to jest pare minut roboty :) jak spotkam kolesia co mi to robil to sie dopytam dokalnie. jak by sie dobrze dogadal to za 0.5 :) napewno by pomalowali , chociaz czesci platikowe najlepiej malowac z 2 razy bo 1 raz niepokrywa dokladnie . przynosisz swoja farbe oni tylko psikaja szybko i posprawie ale efekt zostaje na dlugo naprawde robi wrazenie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 No dobra ale połysk wynika z samej farby czy części metalowe były później w suszarce?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2003 Reszta fotek :D Sorry za jakosc ;) WebCam rulezz in negative :) Bedzie cyfrak to zobaczycie prawdziwy odcien tego koloru :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 UPDATE!!! Fotki zostaly zrobione. Moim nowym cudenkiem Olympus Camedia C740UZ http://www.eris.rpg.pl/~spiderman/pliki/Blue/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Gratuluję nowego zakupu. Teraz widać, że kolorek spoko, ten webcam totalnie maścił kolory... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a wiekszych to nie mogles zrobic ?? pomysl zanim zapodasz fotki po 600 kb ! btw :) buda fajnie zrobiona i w koncu cos widac ;) mala uwaga : wez dremelka i obetnij wystajace koncowki od srob - kiepsko to wyglada albo odwroc sroby tzn lebkami do srodka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir Afeen Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 a wiekszych to nie mogles zrobic ?? pomysl zanim zapodasz fotki po 600 kb ! btw :) buda fajnie zrobiona i w koncu cos widac ;) mala uwaga : wez dremelka i obetnij wystajace koncowki od srob - kiepsko to wyglada albo odwroc sroby tzn lebkami do srodka ;) :) Hehe, teraz to go dobiłeś z tymi śrubami... ja myślę, że są spoko. Imbusy nadają taki "surowy" wygląd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..::SNAP::.. Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 fajna szyba , coolerki od ale te sruby ... :( poprostu obciac koncowy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHuNaR Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Nie obraz sie Spider, ale jakos mi ten wzor sie nie podoba :? Kolorek moze byc to zawsze cos innego niz czarny podswietlony na niebiesko. Ale za to aparcik robi piekne zdjecia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 1 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2003 Nie obraz sie Spider, ale jakos mi ten wzor sie nie podoba :? Kolorek moze byc to zawsze cos innego niz czarny podswietlony na niebiesko. Ale za to aparcik robi piekne zdjecia.Nie obrazam sie. Wzor mnie sie podoba, opinie na temat wzoru sa podzielone. Kolor wybieralem w OBI chyba ze dwie godziny :) [OT]Co do aparatu - wielkie THNX. W koncu go zz oceanu mam. Kurna u nas za drogi byl ten sam model - Promocyjna cena samego aparatu byla 1000zl wyzsza niz aparatu w stanach z karta xD 128 MB dodatkowo. Dodajac ja do koszto w Polsce kwota roznicy urastala do 1260zl :) Wiec uruchimilem swe kontakty dyplomatyczne. 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esor Opublikowano 8 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Czerwca 2003 A właśnie kolorek jest spoko, taki inny niż wszyskie. ja osobiscie mam czarną bude ale planuje jakies ziamy bo tera czasu wiecej bedzie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...