Skocz do zawartości
SpiderMAN

Blue Sirius - FOTOS UPDATED!!!

Rekomendowane odpowiedzi

obudowa ciekawa :) ale ten kolorek :(

jezeli chodzi o kolorek to sprawdzcie to : 

Lekier samochodowy :)wystarczyla wizyta w warsztacie samochodowym :)

mozna zobaczyc swoje odbicie na obudowie :)

Dołączona grafika

przydalaby sie jakas polerka ale niemam czasu. (moze WOSKOWANIE)

NO pieknie polakierowane. A cena? Przyznaj się :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Fajowo pomalowane. Moze kiedys tez tak zrobie ze swoja. Na razie bedzie polerka jak w koncu na dobre bedzie wiosna :)

na obudowe poszla jedna puszka lakieru ok 300ml (czy jakos tak) wystarczy kupic sobie odpowiedni kolor i pogadac z jakimis lakiernikami napewno obudowe pomaluja za grosze :)

zamiast meczyc sie samemu a oni maja odpowiedni sprzet i efekt jest napewno lepszy.

ten lakier ma juz rok :( wiec czas na jakas zmiane.

teraz szykuje sie na cos jeszcze lepszego :

jest taki lakier ktory zmienia kolor pod wplywem padajacego swiatla, sa tez lakiery fluorescencyjne to dopiero musi byc efekt :)

a malowanie mam gratis :)

ale to dopiero gdzies w czerwcu (narazie maturka) no i koszty tez beda niezle :P ale czego sie nierobi dla wygladu swojego kompa :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ile normalnie powinna kosztowac robocizna na taka bude?

dokladnie niemoge powiedziec ile to moze kosztowac ale to jest pare minut roboty :) jak spotkam kolesia co mi to robil to sie dopytam dokalnie.

jak by sie dobrze dogadal to za 0.5 :) napewno by pomalowali , chociaz czesci platikowe najlepiej malowac z 2 razy bo 1 raz niepokrywa dokladnie . przynosisz swoja farbe oni tylko psikaja szybko i posprawie ale efekt zostaje na dlugo naprawde robi wrazenie .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiekszych to nie mogles zrobic ?? pomysl zanim zapodasz fotki po 600 kb !

btw :) buda fajnie zrobiona i w koncu cos widac ;)

mala uwaga : wez dremelka i obetnij wystajace koncowki od srob - kiepsko to wyglada

albo odwroc sroby tzn lebkami do srodka ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wiekszych to nie mogles zrobic ?? pomysl zanim zapodasz fotki po 600 kb !

btw :) buda fajnie zrobiona i w koncu cos widac ;) 

mala uwaga : wez dremelka i obetnij wystajace koncowki od srob - kiepsko to wyglada 

albo odwroc sroby tzn lebkami do srodka ;)

:) Hehe, teraz to go dobiłeś z tymi śrubami... ja myślę, że są spoko. Imbusy nadają taki "surowy" wygląd.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie obraz sie Spider, ale jakos mi ten wzor sie nie podoba :?  Kolorek moze byc to zawsze cos innego niz czarny podswietlony na niebiesko. Ale za to aparcik robi piekne zdjecia.

Nie obrazam sie. Wzor mnie sie podoba, opinie na temat wzoru sa podzielone. Kolor wybieralem w OBI chyba ze dwie godziny :)

[OT]Co do aparatu - wielkie THNX. W koncu go zz oceanu mam. Kurna u nas za drogi byl ten sam model - Promocyjna cena samego aparatu byla 1000zl wyzsza niz aparatu w stanach z karta xD 128 MB dodatkowo. Dodajac ja do koszto w Polsce kwota roznicy urastala do 1260zl :)

Wiec uruchimilem swe kontakty dyplomatyczne.

8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi