costi Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 lukson80 - chyba troche przeginasz... jak dla Ciebie wrazenia z obcowania z serwisem sa spamem, to nie mam wiecej pytan... Aha - i zwazaj, jak sie wypowiadasz o innych uzytkownikach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Tak tylko dodam , ze takie tematy jednak spelniaja swoja role. Przypomnijcie sobie MMV+Gainwarda. Dzieki temu ludzie dowiedzieli sie , ze nalezy to omijac , po co narazac sie na koszty , straty i pozniejsze problemy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Wypowiedzi Skibi-ego znam z wielu innych for niżeli ppc także wątpie żeby miał jakiekolwiek podstawy do bezpodstawnego oskarżania serwisu, na forum padało już wiele krytycznych uwag na temat poszczegolnych sklepów oraz serwisów i nigdy nie będą traktowane jako spam. Proponuje też zakończyć zabawe w detektywa bo posypią się niepotrzebne %. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukson80 Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Dlaczego uważam ten Post i inne opisujące jakąś firmę X "miną" Za chwile każdy będzie opisywał swoje doświadczenia z takim a takim serwisem bo będzie chciał się wyżalić - a "cwaniaki" - zrobią sobie z forum darmowe wypozycjonowanie i będą o swoich sklepach i serwisach pisać superlatywy! Odnośnie tego posta jak i innych mieszających z błotem czy wychwalających pod niebiosa sklepy internetowe, serwisy i inne, nie wnoszący praktycznie niczego! Logicznie: Spójrz na allegro - super sprzedawca ponad 3000 komentarzy i znajdź mi takiego który nie ma ani jednego negatywa, albo ani jednego neutrala. I Skibi- o co Tobie tak właściwie chodzi? Bo mi się wydaje że o tego cabrioleta ;) i że gość nie miał kasy przy sobie - prawda?! A może to był maluch z obciętym dachem :D No i mała niespójność - rysa czy pasek na 2,5 cm - i chciałeś jeszcze to kupić? Coś kolego Twoja opinia logicznie jest na bakier ;) Skibi a może chciałeś pohandlować i nie udało się? :D Oni matrycę zabrali Tobie kasę oddali i zostałeś bez matrycy (no to gul Ci podskoczył)- a lap bez matrycy to jak komp bez monitora :P Pewnie możesz być niezadowolony - ale ja bym na Twoim miejscu pociągnął ich do odpowiedzialności - jeżeli popełnili oszustwo – a z tego co piszesz to nie doszło do finalizacji bo zrezygnowałeś z usługi. Obiektywnie: Skibi napisałeś posta Twoja sprawa - to że kupa ludzi Cię zna O.K. - a ilu Cię lubi? Ilu powie o Tobie prawdę a ilu że jesteś taki i owaki na „ch”? I co byś zrobił jakby ktoś napisał na forum o tobie nieprawdę że jesteś kawał… hmmm… podałbyś go do sądu? I uwaga dla innych zanim coś piszecie zastanówcie się nad konsekwencjami - bo możecie sami na siebie bicz ukręcić PS: A opinia jest ja D.... każdy ma swoją :P I do Adminów jeszcze raz : posty typu serwis ok., albo syf : moim prywatnym zdaniem są jak dynamit wymyślony przez Nobla – zamiast pomagać – są tylko ofiary czyli my forumowicze ;P Niestety nie jesteśmy w stanie zweryfikować prawdy lub nieprawdy wypowiedzi! Jestem nowy ale napiszę jasno co myślę: albo osobny dział na takie farmazony albo posty: promujące i negujące sklepy, serwisy, media markty i ich gazetki: powinny być usunięte z forum (a naprawdę bardzo to się boję tych promujących: bo SPAM reklam nas zabije nawet na forum albo za chwilę wejdę na google wpiszę nazwę np.: serwisu i połowa postów na + druga na – a dyskusja taka jak tutaj) czy to prawda czy nieprawda i prócz zaśmiecania nic nie wnoszące;) Skibi nie bierz do siebie tego że na Twoim poście się wypowiadam ale ten cabriolet to mnie zabił!:D W sumie przez ten „cabriolet” odpowiadam na tego posta, bo tak zalatuje osobistymi pobudkami że ból! albo skaczący gul ;P buehehehe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisJR Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 (edytowane) Dość tego !! Opinie o serwisach, sklepach itp na forum były, są i będą nikt też ich kasował nie będzie bo uważam (nie tylko ja) je za przydatne. A że są czasem zbieżne no coż nie nasza wina że sklepy czy serwisy każdego tak samo traktują. Dają przyszłemu użytkownikowi przynajmniej obraz tego czego może się spodziewać... Dostajesz % i kilka dni wolnego na przemyślenie. Edytowane 21 Czerwca 2008 przez KrisJR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niezadowolony_klient Opublikowano 21 Września 2010 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2010 Serwis sprawia wrażenie profesjonalnego (przynajmniej z technicznego punktu widzenia). Niestety sposób pracy i kontaktu z klientem jest wręcz skandaliczny. Komputera po zalaniu nie udało się w ciągu 2 tygodni naprawić, co akurat nie wpływa na moją oceną. Natomiast kolejne 2,5 miesiąca to przykład najgorszej obsługi klienta: - zwrot pieniędzy (zapłacono z góry licząc na szybszą naprawę) po miesiącu od stwierdzenia niemożności naprawy, ponieważ kontrahent Saracenów nie uregulował wobec nich faktury; - odbiór komputera po 2 miesiącach. Mimo umawiania się na jego przekazanie nie był gotowy do odbioru (po 2 tygodniach –„ jeszcze nie skręcony”, po kolejnych 2 – „znajduje się w magazynie gdzie nie przyjmuje się klientów”). Obiecano, że zostanie dostarczony pod wskazany adres w Trójmieście – mimo kilku telefonów ponaglających nie udało się serwisantom go tam dostarczyć; - w odebranym komputerze brakowało jednej z kości pamięci. Na szczęście naprawy są filmowane i już po kilku dniach od zgłoszenia, pamięć była gotowa od odbioru. Wyrzuciłem wszelkie dane kontaktowe do serwisu Saraceni, NIGDY się już tam nie pojawię i szczerze ODRADZAM jakiekolwiek kontakty z tym serwisem. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...