Dawid00 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Witam. Posiadam mysz bezprzewodowa. Firma chyba nie ma znaczenia ale podam: Typhoon. Mam pytanie: - Jakie baterie są do tej myszki potrzebne? Mysz już ma z 2 lata jak nie więcej, gdy ją kupiłem miałem do niej baterie oraz odbiornik, który służył także jako ładowarka. Jednak gdy potrzebowałem mysz do grania, zmieniłem na przewodowego Razera, który obecnie jest w naprawie. Kupiłem nowe baterie, ale jakies za 2zł 2 paluszki, bo takie wchodzą. Niestety mysz pochodzi troche, a potem siada ;/ Ładuję ją całą noc, a starcza na 1h. TAkie baterie chyba nie są do ładowania, tylko teraz pytanie jakie? Z góry dzięki za pomoc.... Aha, i jeszcze jedno pytanie: Gdy ładowałem mysz, to kółko w myszce się świeciło na czerwono stale, a gdy dam te baterie teraz zwykłe, to świeci się ale mruga. Tzn., że baterie się nie ładują poprawnie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Kupiles zwykle baterie a potrzebne sa akumulatorki. Baterie sa jednorazowe gora raz mozna naladowac ale i tak juz nie beda takie jak nowe. Kup akumulatorki jakies po 9 zl i powinno byc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid00 Opublikowano 9 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2008 Czyli dla mnie gra nie warta swieczki. Kupie sobie za 15 zl zwykla mysz. Musza byc baterie, ktore da sie naladowac poniewaz te, zalaczone z myszka ladowalem z 10x i na 1 dzien spokojnie wystarczaly. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Creer Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 mnie baterie w mojej bezprzewodowce starczaja na ok 10 tygodni, wiec Twoj jeden dzien jaki osiagasz na swojej myszy to bardzo zastanawiajacy wynik... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...