Ozzy_diamond Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Właśnie, czy byście polecili którąś z tych maszyn oraz na jakich są robione podzespołach, chodzi mi o nowe modele. I jak się one mają do Liteonów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Liteony mają teraz chyba najlepszy stosunek cena/wydajność, o MSI trudno jest mi cokolwiek powiedzieć, Sony i Philipsa odpuść sobie od razu bo do Liteonów niema sensu porównywać, a Asus nie wiem jak teraz ale jeszcze niedawno robił nienajgorsze nagrywary. Wybieraj, ale ja na twoim miejscu nie zastanawiał bym sie tylko brał Liteona, ew Yamahe F1 bo na plextora chyba cie nie stać, Yamachy poszły ostatnio w dół i to najlepszy w taj chwili wybór, później Liteon, a jęsli chcesz Sony czy Philipsa to lepiej kup LG 32x lub 40x Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Chyba LiteOn to będzie najlepszy wybór jakość/cena. A MSi to lepiej sobie odbuść bo nie jest za ciekawa z tego co czytałem. Wejdz na www.cdrinfo.pl i tam poczytaj bo tam był test MSi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LEON2000 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Nie wiem jak nowsze modele ale moje Sony to szajs.Słaba korekcja błędów odczytu i odbezpiecza płytki :cry: Nie polecam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polii Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Leon teraz z innej beczki: Naprawde na tym ecsie aż tak podkręciłeś Athlona?mnożnikiem czy magistralą? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Liteon Liteon i jeszcze raz Liteon... MSI absolutely not!!! Mialem sytcznosc z ta nagrywarka i powiem ze nie jest za ciekawie :evil: pozdrav Lagier Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...