michalind Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 Witam! Mam laptopa Fujitsu-Siemens v5515. Ostatnio coś się zepsuło i matryca przestała świecić. Tzn jest tak, że jak otwieram pokrywę, to ekran "mrugnie" [na chwilę zaświeci normalnie] i zaraz "pada". Patrząc pod odpowiednim kątem można zauważyć pulpit i wszystko. Próbowałem podłączyć do monitora zewnętrznego i wszystko jest OK. Z tego co wyczytałem, najprawdopodobniej jest to wina inwertera. Jak sprawdzić, czy to na 100% inwerter? Czy muszę kupić identyczny, czy może być od innego laptopa? Model(?) inwertera: TBD281NR-3 Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 10 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2008 jakbyś szukał inwertera to na 99% bede miał taki inwerter (mam Fs Amilo Li1705 z padniętą płyta główną na części a tam z tego co pamiętam jest taki sam inwerter) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalind Opublikowano 30 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2008 Jakby ktoś miał podobny problem - to jednak była wina inwertera, kupiłem nowy i wszystko działa. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...