Ozzy_diamond Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wczoraj kupiłem tą kartę, muszę się pochwalić - komp dostał dużego kopa :) Co sądzicie o tej karcie :?: Zaraz zabieram się za O/C Standardowe zegary to: 175 i 400MHz W sklepie kosztuje 990zł, kupiłem nieużywaną za 1/2ceny 8O :D Może wiecie co to za kremowe wejście :?: Jakie stery do niej polecacie - szczególnie do xp :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ekhm ktoś tu mówił na forum zeby nie wkładać za dużych obrazków...... hmmm 990zł a ja biorę Creative GF4 Ti4400 za 890zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KyCoL Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 na allegro chodzily jakis czas temu za 500 zl. to kremowe to wyjscie na monitor LCD Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 nie tylko na lcd, generalnie lepiej podlaczyc to do projektora niz standard vga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 karta ok tyle ze droga ..... ale za 700 zl mam ladateka Geforce 3 Ti500 :) ale jak za polowe ceny to dalczego nie brac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 wiekszego picsa nie bylo? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 napisz ile masz w marku 2001 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 wiekszego picsa nie bylo?Pewnie są bo to zdjęcie pewnie zakosił z Creative.com a tam są jeszcze zdjecia High quality :) to jest chyba low :) nawiasem mówiąc to chyba jedyny producent który robi takie fotki swoich produktów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wczoraj kupiłem tą kartę, muszę się pochwalić - komp dostał dużego kopa :) ...a jakze - to na pewno jest Creative :wink: looknij na zdjeciu na dole po prawej (pod radiatorem za AGP) - jest tam fajny napis MS-8851, nastepnie wpisz ten symbol w jakiejs wyszukiwarce - i jaki wynik dla ulatwienia TU strona producenta tej karty - fajne to MSI 8O :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hendel Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Wczoraj kupiłem tą kartę, muszę się pochwalić - komp dostał dużego kopa :) ... a jakze - to na pewno jest Creative :wink: looknij na zdjeciu na dole po prawej (pod radiatorem za AGP) - jest tam fajny napis MS-8851, nastepnie wpisz ten symbol w jakiejs wyszukiwarce - i jaki wynik dla ulatwienia TU strona producenta tej karty - fajne to MSI Faktycznie to ms, zrobili Cie z ta karta, (chyba ze twoja wyglada tak samo,:-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Faktycznie to ms, zrobili Cie z ta karta, (chyba ze twoja wyglada tak samo,:-)nikt nikogo nie zrobil - przeiez od dawna bylo wiadomo ze Creative sam nie produkuje kart - tylko kupuje je od MSI (chyba juz GF2PRO bylo od MSI) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 mnie sie to nie podoba... czemu creative kupujekarty od msi i daje tylko swoj radiator? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ale radiator nie jest creativaa to mnie ubawiles - chyba samam naklejka - przyjzyj sie uwaznie spod naklejki widac kawalek innej zielonej takiej jak na "oryginalnych" MSI - lopknij do linka ktorego podalem wczesniej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ja pierdziele faktycznie, CREATIVE GRAPHICS SUXXXXXXXXXXXXXX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 ja pierdziele faktycznie, CREATIVE GRAPHICS SUXXXXXXXXXXXXXXchyba nie chcesz przez to powiedziec ze MSI robi kiepskie karty graficzne :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 a jaka jest rooznica w cenie? co do MSI wole Gigabyte'a :) zreszta i takmam na co zbierac... mój faworyt i najwiekszy i duzo tanszy konkurent fenomenalnego Wildcata QUADRO 4 http://www.servodata.lublin.pl/pny/quadro/...dro4_900xgl.htm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ale skopaliście moją kartę :( Więc uważacie że nie warto było jej brać za 500zł :?: Daję wyniki 3DMark2000 oczywiście default b.: P4 1.6@2.24, zegary default : 9542 Zegary 175@220,400@500: win'98: 11221 winXP: 10834 Pracuje b. stabilnie przy tych zegarach, wentylator jest niesłyszalny, ale i chyba słabo chłodzi, trzeba będzie dać coś większego :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Ale skopaliście moją kartę :( ...kto, gdzie i kiedy :?: przeciez napisalem ze fajne to MSI :wink: (sam bym chcial taka karte) BTW gdzie kupiles ja za pol ceny ??? (wychodzi 500zl) - rzuc jakis namiar to moze i ja sie skusze :) (mowie serio) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 nikt jej nie jechał ja tylko powiem ze mogles sie poczuc urazony moim dream cardem:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 nikt jej nie jechał ja tylko powiem ze mogles sie poczuc urazony moim dream cardem:) Dobra spoko :wink: Ale jakość wykonania i obraz jest naprawdę dobry, te Quadro też mi się podoba :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 sie nie dziwie ale to nie karta dla rozrywki tylko do pracy:) ale powiem Cizena swojego gf tez nie narzekam dzielnie mi słuzy mimo tak wielkiegoobciazenia jakiego czasem dostaje mam na mysli najlepszy na globie kombajn graficzny - MAYA 4.0 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 A jak skomentujecie wyniki w 3DMarku :?: Jak połączyć monitor standardowy z wejściem DVI :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3wolf Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Przejścióweczką Creativepowinien był Ci taką dac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Przejścióweczką Creativepowinien był Ci taką dac Niestety nie mam :( Kurde ale czuć różnice jak podkręcam ją do poziomu Ti500 :!: Jak miałem gf2MX, nie było widać aż takiej po o/c. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 soory ale cos mi tu nie gra napisales ze te wyniki sa w 3dmarku 2000? tak tam jest napisane! to jak na 3dmarka 2000 to cos strasznie marnie bo ja na gf2ti mam cos podobnego kolo 9500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sewer Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 Kiedys mialem CLAPa. To byla karta spoko. Teraz mam Leadteka. Ten jest ZAJEBISTY!!! http://www.leadtek.com/graphics/gf3ti200/ti200-t.htm Jak widac nie ma radiatorow na pamieciach! Dziala spoko 240/530 tyle ze mam otwarta obudowe... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ozzy_diamond Opublikowano 9 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2002 soory ale cos mi tu nie gra napisales ze te wyniki sa w 3dmarku 2000? tak tam jest napisane! to jak na 3dmarka 2000 to cos strasznie marnie bo ja na gf2ti mam cos podobnego kolo 9500 Jesteś pewien :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...