Roxas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Do tej pory mierzyłem transfer na UPLOAD i DOWNLOAD programem net meter na komputerze, niestety przy multi systemach program nie daje rady no i nie zczytuje też ile pobiera i wysyła danych mój PSP, DS i drugi PC dlatego potrzebowałbym w moim Routerze D-Link DI-524 jakiś monitor który zbierałby mi takie statystyki jak NetMetter. Słyszałem że custom firmware dla routerów o nazwie Tomato posiada taką funkcje dlatego chciałbym je zainstalować i tutaj pojawia się moje pytanie. Czy to custom firmware będzie kompatybilne z moim routerem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Tomato lazi..ale na Linksysach WRTG 45GL bodajze ,a nie na dlinkach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roxas Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Tomato lazi..ale na Linksysach WRTG 45GL bodajze ,a nie na dlinkach. Ja posiadam DI-524 dlatego pytam o tego routera a nie o routery innych firm. ewentualnie jeśli nie Tomato to coś innego ważne żeby router posiadał taką funkcję o jakiej mówiłem ;) Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Roxas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...