fenix777 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Dzieńdobry. :unsure: Otóż w moim komputerze zepsuł się dysk twardy na którym był system, teraz używam drugiego komputera gdzie mam dysk 80GiB i chciał bym mieć dane z drugiego dysku mojego komputera... Lecz po podłączeniu go razem z 80GiB w drugim komputerze windows pyta czy nie chcę go sformatować... :? Dla Was to może prosta sprawa ale mnie tamte dane by się przydały... :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatalOneTy Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Pytanie czy system operacyjny na drugim komputerze jest taki sam jak na pierwszym? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix777 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Pytanie czy system operacyjny na drugim komputerze jest taki sam jak na pierwszym?Jestem w 95% pewny że tak. Na #1 [moim] komputerze już nie ma systemu bo nie ma dysku [uległ zniszczeniu] na którym był... Jak by ktoś mnie nie zrozumiał: Komputer #1: -9 GiB [system/zepsuty] -40 GiB [pliczki/działa] Komputer #2: -80 GiB [system/działa] -tu chcę podpiąć tą czterdziestkę z komputera #1 Edytowane 11 Czerwca 2008 przez fenix777 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Rozumiem że ten drugi dysk podpinasz jako slave? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix777 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Rozumiem że ten drugi dysk podpinasz jako slave?Tak, tak. Po podpięciu inaczej system nie startuje. :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 a może spróbuj pod dosem XCOPY ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fenix777 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 a może spróbuj pod dosem XCOPY ?XCOPY odpisywało mi że nie ma plików do skopiowania lub coś takiego... Poradziłem sobie programem do odzyskiwania danych "EasyRecovery Professional" który mogę w tym miejscu polecić. Dziękuję bardzo za odpowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...