Maciaty Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam. Zamierzam kupic obudowe, nie musi byc to jakis kolos ale zeby nie bylo to micro. Zalezy mi na dobrej wentylacji, mozliwosci jako takiego ukrycia kabli i na solidnym wykonaniu. Cena, hmm max 450 zlotych, ale im mniej tym lepiej. Na razie zastanawialem sie nad Lian Li PC-7 SE i Lian Li PC-007FB. z Tego co widze, to obie te budy sa w srodku niemalze identyczne, jednak ta druga ma ten duzy wentyl na boku, ktory i tak wywale Język Jesli macie jakies inne propozycje, chetnie spojrze :] BTW: Jesli by sie dalo, to fajnie jakby buda miala mozliwosc zamontowania mobo do gory nogami, znaczy socket u dolu Uśmiech Pozdro ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Może Antec 900 lub P180 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Antec 900 albo CM-690 Dominator , zasilacz montowany u dołu , co o ile dobrze zrozumiałem rozwiązuje problem z płytą montowaną w nietypowy sposób. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 CM odpada, nie podoba mi sie :) Antec P180 calkiem calkiem, aczkolwiek wydaje mi sie duzy a takiej obudowy nie szukam. szukam czegos pokroju tych lian li o ktorych pisalem :) co do Anteca 900 to jakos srednio przypadl mi do gustu :) @BLiT: dobrze rozumujesz, tylko ze w tych obudowach nie zamontuje tak mobasa. chodzi mi o to, zeby mobo bylo montowane tak: http://img65.imageshack.us/img65/5301/dsc03335ux2.jpg :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3NV3R Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 To może Antec P180 mini?? Też szukam obudowy z left-mount'em, ale powoli dochodzę do wniosku, że to się tylko przy WC przydaje (ew. wycieki z bloku cpu nie spadają na grafikę :crazy:), i jedyne obudowy które na to pozwalają, to obudowy z wyjmowaną tacką mobo. Jeśli modding wchodzi w grę, to najlepiej poszukaj używanej budy Mac G5 ;D - relikwia modderów. Z resztą widziałem już niejednego P180 czy P190 z mobo na lewej ściance... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciaty Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 nad anteciem 180mini myslalem, aczkolwiek to jest mATX i nie wsadze tam swojego P5K-E Wifi/ap ;] wiec odpada :P po dluzszym namysle, moze byc z tacka na mobo normalnie po prawej stronie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...