$kubi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 Witam! Mam w tym momencie w domu 2 laptopy z USA , jednego trzeba sprzedać - drugiego lepszego - zostawić Którego wy zostawilibyście na moim miejscu sobie? Dell E1505 Intel C2D 1,8 1GB RAM 80GB Dysk ATI Radeon X1400 256MB Nagrywarka DVD Compaq Presario F700 AMD Turion 64 x2 1,9 2GB RAM 150GB Dysk Grafa zintegrowana Nagrywarka DVD Brak slotu PCIMCA :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Ja bym raczej przemontował ramu do Della i sobie go zostawił, a Compaqa sprzedał z 1GB. Na "+" : - Dell bo Dell ;) - ATI X1400 256MB - C2D - No i po przemontowaniu 2GB ram. - i wnoszę, że ma PCMCIA. Na "-" : - Szkoda tych 150GB, ale to zależy kto do czego lapa używa. Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Szawel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
$kubi Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Ramu nie wymienię bo źle napisałem.. w Dellu mam 2x512MB... Dell to staszna grzałka... Nie wiem sam co to robic :( Oba mają swoje + i -... ciężko wybrać Edytowane 11 Czerwca 2008 przez $kubi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szawel Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to te 2x512 wstaw w Compaqa. Jak pisałem, zależy kto do czego lapa ma. Wg. mnie Dell jest bardziej funkcjonalny, tym bardziej, że Compaq nie ma PCMCIA jak piszesz. Chociaż jeśli o wygląd chodzi to bardziej mi się Compaq podoba. Niestety nie wygląd czyni sprzęt funkcjonalnym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...