Des666 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Wczoraj chcialem odpalic obraz z kompa na telewizorze. Podlaczylem do wyjscie S-video w kompie przejsciowke dolaczana z karta na composite (chinch) i puscilem kabel do telewizora... wszystko niby dziala ale... obraz jest CZARNO-BIALY. Jak puscic kolorowy obraz ? Ponadto wyjscie dziala tylko na sterownikach producenta (Hercules) na Catalystach w ustawieniach EKRANOW nie nie ma aktywnego wyjscia TV. Jak sobie z tym poradzic zeby mozna bylo ogladac filmy na TV? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Niewiem mnei to dziwi, u jednych TV-OUT zajebiście działa a u drugich beznadzieja. Ale wine za to ponosi telewizor lub kabel, bo neichce mi się wieżyć żeby Hercules dał [gluteus maximus]... a może jednak ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 A moze ktos mial taki problem i go ROZWIAZAL? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Wczoraj chcialem odpalic obraz z kompa na telewizorze. Podlaczylem do wyjscie S-video w kompie przejsciowke dolaczana z karta na composite (chinch) i puscilem kabel do telewizora... wszystko niby dziala ale... obraz jest CZARNO-BIALY. Jak puscic kolorowy obraz ? Ponadto wyjscie dziala tylko na sterownikach producenta (Hercules) na Catalystach w ustawieniach EKRANOW nie nie ma aktywnego wyjscia TV. Jak sobie z tym poradzic zeby mozna bylo ogladac filmy na TV? Zmień format. Prawdopodobnie masz ustawiony NTSC albo SECAM albo inne cudo. W Polsce jest PAL BK albo DG. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Problem w tym ze w ustawieniach karty mam wybrany format, przyporzadkowywany automatycznie Polsce, czyli PAL-K Nie moge wybrac PAL-BK ani PAL-DG a jedynie PAL-D PAL-G itp... z jedna litera... Mam sterowniki oryginalne Herculesa... na Catalystach w ogole nie widzialo TV... Zna ktos moze adres strony Herculesa? Moze wydali jakies nowsze sterowniki oparte na nowszych Catalystach i bedzie dzialac? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bull_terrier Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 takze mam problemy z tvout'em. jak podlacze tv za pomoca euro to wyswietla obraz, natomiast jak chce za pomoca zwyklego kabla to juz nie. moze ktos mial podobny przypadek? nadmienie ze mam zainstalowane sterowniki omegi. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Kurcze, kupilem Radeona bo slyszalem ze ma swietne wyjscie TV i jakosc obrazu jest bardzo dobra. No ale co z tego skoro mam obraz czarnobialy??? Nie ma jakiegos rozwiazania? Niezaleznie czy podlaczam kabel do wideo czy bezposrednio do TV, obraz jest czarnobialy... Mam sterowniki Catalist 3.1, ale na oryginalnych od Herculesa tez nie dzialalo... juz nie wiem co z tym robic. Plz help :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 5 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2003 U mnie byla wina telewizorka notabene Sony 21'.I w serwisie powiedzieli ze nieda rady uzyskac koloru i tyle.Tv ma jakies 6 latek.A grafa to GF256DDR Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Des666 Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2003 Problem w tym ze wczesniej mialem karte Gforce 2 GTS i wszystko smigalo bardzo ladnie na TV i w kolorze. A teraz na 'super' Radeonie, ktory mial miec tak swietna jakosc obrazu to nie dziala? Cos tutaj jest nie tak. Naprawde nikt nie wie jak odpalic sprawnie TV z Radeona 9500 Pro? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...