Skocz do zawartości
konny

Chlodzenie Pod C2d E8200

Rekomendowane odpowiedzi

Pentagram Karakorum - cicho, wydajnie, tanio - podkrecasz procesor? http://www.allegro.pl/item374544408_chlodz...75_939_am2.html

Tutaj można o 20zł taniej kupić ;)

http://allegro.pl/item381239506_pentagram_...rum_p_7015.html

Edytowane przez robowsky

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hej

podejdzie Thermalright Ultra 120 Extreme pod mobo:DFI UT P35 t2r bo teraz mam scythe mine i jest za slabe, przy 1,4v w Orthosie mam juz do 70C :blink: jak cos to jutro kupuje ultre extreme tylko musze miec pewnosc ze da rade ja załozyc czekam na odp. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

QRVICH, moglbys mi podac jakis zestawic z tym Thermalrightem(chodzi mi o paste i wentylator)

Jasne, tylko to ma być 150-200zł bez wentylatora?

W każdym razie w tej cenie tylko TR Ultra 120 Extreme (170zł), a z past: Zalman STG1, IC Diamond 7 Carat, Coollaboratory Liquid Pro, ewentualnie trochę mniej wydajne Arctic Silver 5 i Arctic Cooling MX-2.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wejdzie tu Thermalright? Czytalem ze czasem nie miesci sie w plytach glownych.

Takie pytanie na offtop, bo innym temacie nie racza mi odpowiedziec : "Mam procka E8200, mam zamiar go podkrecic. Wiem ze z ta plyta raczej nie zaszeleje, ale chce wiedziec czy ten brak dodatkowych faz zasilania moze mi znacznie ograniczyc overclocking".

post-160523-1213789057_thumb.jpg

Edytowane przez konny

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi