Skocz do zawartości
Radziusss

Gramsite

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Chciałbym pokazać wam moją stronę z grami flash.

Strona jest młoda, a nawet bardzo - ma dwa dni.

Chętnych zapraszam do odwiedzania strony jak i rejestracji (no i oczywiście grania).

Gry będą przybywały dosyć szybko.

GramSite

Zapraszam i pozdrawiam.

Edytowane przez Radziusss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyznam sie ze wchodzac w ten temat bylem tradycyjnie jak w tym dziale nastawiony na jakas maksymalna porazke ale jednak nie jest zle, nawet troche mnie zatrzymala ta strona (gralem w zlodzieja samochodow :D ) Layout tez nienajgorszy no i wykupiles domene co raczej rokuje ze powaznie podchodzisz do tematu :) Widzisz bo tutaj przescigaja sie ludzie w zakladaniu for o komputerach i grach na darmowych serwach i kasowaniu ich po 2 dniach :) Nawet milo sie zaskoczylem.

Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w prowadzeniu serwisu .

Edytowane przez moreno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No to lecimy..

no i wykupiles domene co raczej rokuje ze powaznie podchodzisz do tematu

Ta, szczegolnie ze strona leci w ramce...

Brak doctype

Zle kodowanie

150 błedow

Copyright ... 2008-2008 :mur:

A to, to juz zupełnie nie wiadomo co

<head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; windows-1250"><meta name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW"><meta name="description" content="gry flash, gry online, gry, darmowe gry"><meta name="abstrack" content="Centrum Gier"><meta name="keywords" content="gry flash, gry online, gry, darmowe gry"><meta name="author" content="Radziu"><meta name="publisher" content="Radziu"><meta name="copyright" content="Zastrzeżone"><meta name="rating" content="Safe For Kids"><title>GramSite.pl - gry flash, gry online, gry, darmowe gry</title><TITLE>GramSite - Centrum gier on-line</TITLE><META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250"><LINK href="" rel=stylesheet></head><link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css">

Do tego nawalone nie wiadomo ile tabel, w których nikt nie wie w jakich jednostkach podano wielkosci...

Poza tym "<center>" wyszedł z uzycia 10 lat temu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Kazdy robi tak jak umie, ja właśnie tak zrobiłem, ale przecierz tutaj nie chodzi o to kto ma jaki kod tylko chodzi o zawartą treść i wygląd...

A copyright poprawiony ;p pomyliłem sie, wkoncu kazdy moze ;]

Edytowane przez Radziusss

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi