Radziusss Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Witam. Chciałbym pokazać wam moją stronę z grami flash. Strona jest młoda, a nawet bardzo - ma dwa dni. Chętnych zapraszam do odwiedzania strony jak i rejestracji (no i oczywiście grania). Gry będą przybywały dosyć szybko. GramSite Zapraszam i pozdrawiam. Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Radziusss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rezo_ Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Przyznam sie ze wchodzac w ten temat bylem tradycyjnie jak w tym dziale nastawiony na jakas maksymalna porazke ale jednak nie jest zle, nawet troche mnie zatrzymala ta strona (gralem w zlodzieja samochodow :D ) Layout tez nienajgorszy no i wykupiles domene co raczej rokuje ze powaznie podchodzisz do tematu :) Widzisz bo tutaj przescigaja sie ludzie w zakladaniu for o komputerach i grach na darmowych serwach i kasowaniu ich po 2 dniach :) Nawet milo sie zaskoczylem. Pozdrawiam i zycze wytrwalosci w prowadzeniu serwisu . Edytowane 11 Czerwca 2008 przez moreno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 No to lecimy.. no i wykupiles domene co raczej rokuje ze powaznie podchodzisz do tematuTa, szczegolnie ze strona leci w ramce... Brak doctype Zle kodowanie 150 błedow Copyright ... 2008-2008 :mur: A to, to juz zupełnie nie wiadomo co <head><meta http-equiv="Content-Type" content="text/html; windows-1250"><meta name="ROBOTS" content="INDEX,FOLLOW"><meta name="description" content="gry flash, gry online, gry, darmowe gry"><meta name="abstrack" content="Centrum Gier"><meta name="keywords" content="gry flash, gry online, gry, darmowe gry"><meta name="author" content="Radziu"><meta name="publisher" content="Radziu"><meta name="copyright" content="Zastrzeżone"><meta name="rating" content="Safe For Kids"><title>GramSite.pl - gry flash, gry online, gry, darmowe gry</title><TITLE>GramSite - Centrum gier on-line</TITLE><META HTTP-EQUIV="content-type" CONTENT="text/html; charset=windows-1250"><LINK href="" rel=stylesheet></head><link rel="stylesheet" href="style.css" type="text/css"> Do tego nawalone nie wiadomo ile tabel, w których nikt nie wie w jakich jednostkach podano wielkosci... Poza tym "<center>" wyszedł z uzycia 10 lat temu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziusss Opublikowano 11 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2008 (edytowane) Kazdy robi tak jak umie, ja właśnie tak zrobiłem, ale przecierz tutaj nie chodzi o to kto ma jaki kod tylko chodzi o zawartą treść i wygląd... A copyright poprawiony ;p pomyliłem sie, wkoncu kazdy moze ;] Edytowane 11 Czerwca 2008 przez Radziusss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Ale kodowanie Windows-1250 to zuo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 no i ślimaczy się jakby chodziło na domowym pentiumie 2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radziusss Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) yy? nie strona ślimaczy tylko Twój internet :P PS. kodowanie zmienione.. mam z nim troche problemów ale myśle, że sobie poradze. Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Radziusss Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 Tyle ze mamy szybsze łącza od twojej neostrady..., a ten serwer jest wolny i tyle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arni Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 nie wiem jak Wam ale u mnie chodzi normalnie ie to co czasem ppc :lol: ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...