Bulsky Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Witam - mam wyjatkowo malo czasu wiec powiem krótko. Mam w poniedzialek jechac kupic karte muzyczna. Wybor padl na Audigy, ale za bardzo nie wiem co wybrac, czy ma byc to audigy 1 czy 2-ka? 1 czy warto kupic Audigy 2?? Jesli tak to dlaczego?? 2 Jaka w praktyce jest roznica pomiedzy Audigy 1 a 2 (pomijajac cene;) ) 3 Czy jest zasadnicza roznieca w EAX stosowanym w A1 a tym z A2?? (efekty etc) 4 Czy to prawda, ze stery od A2 sa jakies skopane (plotka?)?? 5 --> oo ....Dodatkowe uwagi mile widziane. PS. Karta ma byc domyslnie podlaczona po glosniki CL Inspire 5300. PS2. Sorry ten wątek wpisalem wczraj ale chba zle sprecyzowalem, wiec jeszcze raz:) Dzieki serdeczne za pomoc. Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bulsky Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 No nie zartujcie... chyb ama ktos audigy 2??:D Pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...