Arianka Opublikowano 12 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Czerwca 2008 (edytowane) Witam, mam pewien problem. Chciałam zaktualizować moje sterowniki do karty graficznej, gdyż wymagała ode mnie tego pewna gra (AoC). Żeby zainstalować nowe musiałam wyrzucić stare. Tak też zrobiłam. Niestety nowe nie zadziałały, a komp po restarcie nie chciał się włączyć. Jak napisałam w temacie brak pliku nvatabus.sys . Znalazłam w necie "instrukcje" jak mam naprawić ten problem, ale potrzebuje właśnie ten plik, a niestety nie mam zielonego pojęcia gdzie może aktualnie znajdować się płytka od karty graficznej. Mam GeForc'a 6600GT. Jeżeli byłoby możliwe, aby przesłać na mój adres mailowy (arianka158@gmail.com), to byłabym na prawdę baaaaaaardzo wdzięczna. Z góry dziękują za jakąkolwiek pomoc. Edytowane 12 Czerwca 2008 przez Arianka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jankes Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 (edytowane) hmm, chyba odinstalowałaś również pakiet sterów do samej płyty głównej, jaka to płyta? ręcznie nic nie kasowałaś? plik > http://rapidshare.com/files/122209594/nvatabus.rar.html < Edytowane 13 Czerwca 2008 przez Jankes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...