Kaeres Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Chce kupic ta myszke ale przegladajac allegro spotkalem dwie takie mychy pod ta sama nazwa a jednak rowniace sie troche miedzy soba chocby z wygladu. Czyzby to jakas nowsza wersja czy calkowicie cos innego ? To jest explorer http://tola.allegro.pl/photos/400x300/11/1170/117067/11706761 A to chyba nie jest explorer :D http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/10/1021/102168/10216895 Ktora bedzie lepsza ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ta druga to Microsoft IntelliMouse Optical Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Tak faktycznie. Roznia sie tylko tym, ze ta bez nazwy explorer jest dla lewo i prawo recznych. Co dla mnie jako praworecznego ma znaczenie poniewaz wtedy explorer jest super wyprofilowany dla mojej prawej reki. Chyba tylko taka jest roznica z tego co widze. Czy oplaca sie za ta myche dac 150 pln czy moze cos innego polecicie. Glownie bedzie do internetu ale b. czest gram w q3 wiec precyzja ukladu optycznego tez jest bardzo wazna dla mnie. Chodzi mi oczywiscie o konkurencje w tej samej cenie albo mniejszej. Nie dam za myszke wiecej niz 150 pln (nawet 155 pln nie dam). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M79 Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 przymierz w jakims sklepie do reki, explorer jest duzy i nie kazdemu to pasuje. poza tym swietna myszka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 oplaca sie brac - ma tylko 1 mankament (jak dla mnie) jest zbyt lekka a jej rozmiar to dla mnie + :) co do ceny poszukaj dobrze bo wersje OEM bywaja taniej niz 150zl (ale trzeba poszukac) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 wlasnie.....explorer jest dla mnie za duzy i oddalem go i wymienilem na logitecha bj69 i jest super wygodny! ale poza tym explorer swietna mycha ;p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 To podejrzewam, ze dla mnie bedzie gitara bo jak dla wiekszosci Wingman Gaming Mouse z Logitecha byl w sam raz to dla mnie byl za maly :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja mam tego drugiego (Microsoft IntelliMouse Optical) no i po 3 latach użytkowania powoli zaczyna szwankować - kółeczko czasami szaleje góra/dół - ale to co ta myszka przeżyła tylko ja wiem :) więc jej wybaczam - dziwie się że tyle wytrzymała Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lubmich Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ja też mam opticala i nowa jes warta nie więcej niż 120zł - ja tyle zapłaciłem. A poza tym polecam... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Dziekuje za info. Jak tylko sprzedam mojego cordlessa to biore. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a dlaczego sprzedajesz cordlessa? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Keares, ja gralem na intelli i jest naprawde spoko, ale lekka strasznie, musialbys ja zmodowac troszke olowiu wrzucic czy cos, tak robil podobno mess z mx500 ;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 a dlaczego sprzedajesz cordlessa?Bo nie mam kasy zeby ladowac w kolejna myche. Dolozyc troche moge ale nie bede kupowal myszki, a druga bedzie zalegac i sie kurzyc. Do cordlesa nic nie mam. Najlepsza mycha jaka do tej pory mialem ale nie nadaje sie do gry w q3 :/ W innye gry gra sie cudownie, a praca w necie to piekna sprawa. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefi Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Bierz smialo explorera to nie bedzie kasa wyrzucona w bloto. Mam tez taka myszke. Gralem na niej w Q3 Ut UT2k3 i pare innych fps-ow i ogolnie wymiata. btw. osobiscie i tak wole logitecha Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Younior Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Bierz smialo explorera to nie bedzie kasa wyrzucona w bloto. Mam tez taka myszke. Gralem na niej w Q3 Ut UT2k3 i pare innych fps-ow i ogolnie wymiata. btw. osobiscie i tak wole logitecha chyba fpp-sow :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
palski Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Mycha może i jest duża, ale ja mam raczej małą rączkę :D , a myszkę trzyma się bardzo dobrze. Co dociężaru, to nie wiem o co wam chodzi, jak dla mnie waży w sam raz, a może po prostu się przyzwyczaiłem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 explorer 3.0 rozmiar - idealny profil - idealny waga - idealna cena - wersja OEM - idealna precyzja w grach - mysle ze jak dla mnie idealna ...in my opinion 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...