Skocz do zawartości
Kaeres

Intelli explorer 3.0

Rekomendowane odpowiedzi

Chce kupic ta myszke ale przegladajac allegro spotkalem dwie takie mychy pod ta sama nazwa a jednak rowniace sie troche miedzy soba chocby z wygladu. Czyzby to jakas nowsza wersja czy calkowicie cos innego ?

To jest explorer

http://tola.allegro.pl/photos/400x300/11/1170/117067/11706761

A to chyba nie jest explorer :D

http://tola.allegro.pl/photos/oryginal/10/1021/102168/10216895

Ktora bedzie lepsza ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak faktycznie.

Roznia sie tylko tym, ze ta bez nazwy explorer jest dla lewo i prawo recznych. Co dla mnie jako praworecznego ma znaczenie poniewaz wtedy explorer jest super wyprofilowany dla mojej prawej reki. Chyba tylko taka jest roznica z tego co widze.

Czy oplaca sie za ta myche dac 150 pln czy moze cos innego polecicie. Glownie bedzie do internetu ale b. czest gram w q3 wiec precyzja ukladu optycznego tez jest bardzo wazna dla mnie. Chodzi mi oczywiscie o konkurencje w tej samej cenie albo mniejszej. Nie dam za myszke wiecej niz 150 pln (nawet 155 pln nie dam).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam tego drugiego (Microsoft IntelliMouse Optical) no i po 3 latach użytkowania powoli zaczyna szwankować - kółeczko czasami szaleje góra/dół - ale to co ta myszka przeżyła tylko ja wiem :) więc jej wybaczam - dziwie się że tyle wytrzymała

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a dlaczego sprzedajesz cordlessa?

Bo nie mam kasy zeby ladowac w kolejna myche.

Dolozyc troche moge ale nie bede kupowal myszki, a druga bedzie zalegac i sie kurzyc. Do cordlesa nic nie mam. Najlepsza mycha jaka do tej pory mialem ale nie nadaje sie do gry w q3 :/ W innye gry gra sie cudownie, a praca w necie to piekna sprawa.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mycha może i jest duża, ale ja mam raczej małą rączkę :D , a myszkę trzyma się bardzo dobrze. Co dociężaru, to nie wiem o co wam chodzi, jak dla mnie waży w sam raz, a może po prostu się przyzwyczaiłem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...