Skocz do zawartości
fuxmen

doradźcie proszę!

Rekomendowane odpowiedzi

Popatrz na muj podpis = idzie stabilnie napewno na 180fsb , a wyżej niemam bo chyba pamięci za słabe . Trudni mi napisac cos więcej - to moja pierwsza płytka na kt400 . Chciałem sobie kupić epoxa lae chyba zrezygnuję - musiałbym sobie kupić nową zasiłkę . Najlepiej to jakbyś poszukał , niedawno był podobny temat .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

skąd wiesz o tym ecs l7s7a2

tylko czy ja go dostanę w moim mieście(czyt. zadupi..u)

cena no no ekstra

chodzi mi tylko o wykręcenie tego dziada na jakiś 2100 albo 2200 jakby poszło no iżeby obsługiwał jakieś lepsze modele na przyszłość np 2700+ lub więcej, a coś o tym sis 746 powiedziałbyś

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiesz mi nie chodzi o to żeby z tego palomino wyciągnąć 200 fsb bo by miał chyba z 200 stopni :))) ale tak koło 166 by było

166 * 10,5 ti jaki to by był athlonek 2200? 2400 bo nie wiem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no taki że [gluteus maximus] wołowa

powiem tyle jak kupię tą płytę to może sprzedam mojego palomino i kupię sobie jakiegoś 1700 0,13 lub 1800 0,13 i wtedy może ktoś mi to odblokuje i zaszaleję

kupię chyba tego ecs bo czytałem o nim i jest spoko jak dla mnie no a pozatymm to nie wiele dołoże jak sprzedam tego mojego k7s5a

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a no taki że <font color="#FF0000">[ciach!]</font> wołowa

powiem tyle jak kupię tą płytę to może sprzedam mojego palomino i kupię sobie jakiegoś 1700 0,13 lub 1800 0,13 i wtedy może ktoś mi to odblokuje i zaszaleję

kupię chyba tego ecs bo czytałem o nim i jest spoko jak dla mnie no a pozatymm to nie wiele dołoże jak sprzedam tego mojego k7s5a

T-bred ma odblokowany mnożnik (0.13 = t- bred) .

Ogólnie dobry pomysł

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

przeczytałem o niej napewno lepsza od ecs no i pozatym vcore do 2.1 V

nie wiem co zrobię

poczekam z pół roku uzbieram z 300-400 zeta i wtedy sprzedam tego ecs, a1600 palonino i moje sdr i kupię wtedy jakąś płytkę, antka jakiegoś i 512 ddr

wiesz jak kupowałem tego ecs to nie wiedziałem co to jest o/c. więc nie myślałem, żeby było stabilne pod fsb 190 no i żeby zmiana napięcia i tak dalej.

widać jak takie forum zmienia człowieka, nauczyłem się tu wiele i dalej chcę się uczyć

mam dopiero 15 lat ale wiem dużo i chcę mieć kompa fajnego i lubię się nim bawić

jutro będę zakładał na moją słabiutką kartę grafiki własnej roboty radiatory na pamięci ( pociołem radiator od mojego antka) i zobaczymy czy pamiątki pójdą na 500mhz bo te radiatory są wielkie jak cholera mają chyba z 3 cm wysokości

pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Albatron kx400-x8 kreci sie spoko płytka wydajniesza od gigabytow a tanisza tylko 350zł polecam bardzo ...firma nowa i dlatego mało znana

Szpak no ja z Ciebie to juz niemoge wytrzymać :lol: Cały czas piszesz ze jest ona wydajniejsza od gigabyte.Jednynie co to jest tańsza bo z wydajnośćią to jeszcze troszkę.

Sandra (można powiedzieć że granica błędu pomiaru):

Dołączona grafika

Nawed niewiem co to za program:

Dołączona grafika

Dołączona grafika

3Dmark 2001 (myśle ze nie opłąca się patrzeć na rozdziałke 640x480)

Dołączona grafika

Quake3

Dołączona grafika

Serious Sam - Little Trouble Demo:

Dołączona grafika

POkarz mi w którym miejscu jest bardziej wydajna?BO jakoś nie widzę.Widzę tylko w 2 przypadkach symboliczną różnice(błąd pomiaru?)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a o co wam chodzi nie ma się o co kłucić, obie płyty są dobre a różnica prawie żadna, pozatym jak bedę kupował za jakieś 3-5 miesięcy to napewno będą inne i tez się was spytam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Uważaj bo zaras powiedzą Ci, ze zroibiłeś fotomontaż itp. i dalej będą mówić, że jedak Albatron,Abit itp. jest lepsze od Gigabyta :lol:

KT 400 - Gigabyte, chyba niedoceniona płyta przez forumowiczów TWEAK'a.

nForce2 - EPOX, 3/4 forumowiczów ma tą płyte więc dalszy komentarz jest zbędny :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie słuchaj może teraz

ale wiesz trzeba jeszcze kupić ddr jakieś 333

no i jakiego proca do podkręcania

za to co mam może dostanę:

proc 200zł, płyta 200zł, ram 80zł,

a trzeba

z 300-350 płyta, 270 proc, 170-190 ram

brakuje jakieś 300 zeta

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jeden mnie rozumie kombinuje jak się da żeby coś wykrzesać z tego kompa no i chcę sie zorientować nie wiem z kąd wezmę te 300 zeta ale muszę je z kaś <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak dobra niech ci będzie ty jesteś pan ok ale po prostu znajść cos jest trudno a pozatym znalexli się kultularni ludzie którzy zamiast coś mówic to odpowiedzieli na moje pytanie i jest ok i do takich ludzi mam szacunek ja też lubię pomagać nawet jak jest pytanie proste to nie pisze "szukaj a zanajdziesz" nigdy tak nie napisałem

poprostu jak ci się nie chce nic pisać to nie pisz a nie pisz głupoty jak by ktoś chciał to by ten topic juz zamknął

pozdrowienia

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mże i niedługo zamkną :) .I nie chodzi oto że ja jestem pan czy cuś, ale tego typu pytań jest naprawde dużo!A jeszcze jak chcesz zmienić mobo za min. 3 michy to juz wogule nieźle.A tak BTW.Jak bys napisał w temacie zę chodzi o mobo to napewno bym tu nie zerknoł :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...