wlos1234itd Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam serdecznie wszystkich forumowiczow :) Chciałbym prosić Was o pomoc w sprawie doboru płyty głownej do zestawu....przez niespelna 3 miesiace probuje zlozyc komputer, jednak problemy wynikajace z dziwnego dzialania plyty glownej EVGA nForce 680i SLi Black Pearl zmusily mnie do oddania jej na gwarancje dwukrotnie.....co dziwne nadal nie dziala tak jak bym tego chcial =/ (nie widzi karty dzwiekowej Creative X-fi , problemy z pamieciami po podkreceniu CPU itd....). A wiec prosze was o jakies sugestie odnosnie zakupu plyty do nastepujacych podzespolow(plyta musi oczywiscie obslugiwac na jednym slocie PCI-E GX2, FSB na poziomie 520 albo i wiecej[przetestowane i stabilne!!] oraz oczywiscie brak problemow z pamieciami.... :) Moje podzespoly: C2D E8400 OEM (od Mirona) Pozdrowienia z mojej strony dla Mirona za zaje**** procek ;D Crucial Balistixs 2x1GB(1066MHz) Geforce 9800 GX2 PS. A zapomnial bym...wszystko oczywiscie jest zwodowane ;) Oczywiscie jesli ktos mial by fajna plyte do sprzedania jestem otwarty na propozycje na PM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scoobydoo19911 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 ja bym ci polecił asusa p5n-d tylko jest jedno ale nie wiem jak wygląda oc na tej płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Asus P5Q Pro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) Asusa P5Q na chipsecie P45 juz bym zostawil i bral coś na chipku X38 (ddr3) np Asus P5E3 Edytowane 14 Czerwca 2008 przez \\ MarcO // Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miguel707 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 A po co DDR3 ? Ma już dobre DDR2 i teraz zmieniać - bez sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...