Skocz do zawartości
Dj. Gargamel

CENZURA na forum !!!

Rekomendowane odpowiedzi

A jezeli bedzie fajny topic, przynajmniej dla wiekszosci - mozna to wywnioskowac z ogladalnosci i ilosci postow, tylko paru gosci zacznie robi burdel i ktos zamknie topic to czy jest mozliwosc jego odblokowania? Przeciez mozna skasowac glupie posty i wyslac do autorow pw i po sprawie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze jest taka mozliwosc i generalnie staram sie cos takiego egzekwowac pod warunkiem ze poczatek watku rokuje jakiekolwiek nadzieje na dyskusje pozbawiona negatywnego zabarwienia emocjonalnego

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dj. Gargamel: naprawde sadze ze wszystkie uwagi uzytkownikow sa cenne, nie mniej jednak nie wszystkie sa wykonywalne tak jak wspomnialem w powyzszych postach. W kazdym razie jedyne co moge obiecac to to ze jesli ktos ma pretensje za usuniecie topica to moge przyjrzec sie calej sprawie i ew. taki topic przywrocic z tym ze zaznaczam ze moja decyzja bedzie uznaniowa subiektywna i najczesciej negatywna ;)

ciesze sie chyba juz czas zamknac ten temat ja bylem jego autorem wiec chyba mam najwieksze prawo do tego :)

tylko jakos nikt nie chce sie spotkac w realu ??? moze odzielny topic dotyczacy stworzenia takiego TWEAK-PARTY ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dj. Gargamel: naprawde sadze ze wszystkie uwagi uzytkownikow sa cenne, nie mniej jednak nie wszystkie sa wykonywalne tak jak wspomnialem w powyzszych postach. W kazdym razie jedyne co moge obiecac to to ze jesli ktos ma pretensje za usuniecie topica to moge przyjrzec sie calej sprawie i ew. taki topic przywrocic z tym ze zaznaczam ze moja decyzja bedzie uznaniowa subiektywna i najczesciej negatywna ;)

ciesze sie chyba juz czas zamknac ten temat ja bylem jego autorem wiec chyba mam najwieksze prawo do tego :)

tylko jakos nikt nie chce sie spotkac w realu ??? moze odzielny topic dotyczacy stworzenia takiego TWEAK-PARTY ???

ja sie chetnie moge spotkac w "Realu" - chodzi o ten hipermarket na Czechowie :) :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oczywiscie ze jest taka mozliwosc i generalnie staram sie cos takiego egzekwowac pod warunkiem ze poczatek watku rokuje jakiekolwiek nadzieje na dyskusje pozbawiona negatywnego zabarwienia emocjonalnego

A to ciekawe, wiesz

Bo zauważyłem, że głupie topici, albo w których wywyązała się kłótnia, są blokowane, zamykane, usuwane na jak to zwiecie Forum dla moderatorów, ale posty z kłótni nie są kasowane, co trochę zaprzecza twojeje wypowiedzi. Ten stan rzeczy jest nagminny, niestety.

Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmm... troche mnie zastanawiaja mnie 2 sprawy :P

1. Placicie za serwer??? przeciez macie go dzieki userom. Ktozy odwiedzajac Wasza strone daja wam statystyki na podstawie ktorych macie sponsora... a moze sie myle?

2.zastanawia mnie jedno... i mysle ze warto to sprawdzic :? moze klutnie sa wywolywane ciagle dlatego bo niegdy niedajecie ich dokonczyc? jezeli np. byscie pozwolili w kilku postach na klutnie.. to kilka osob nie wyzytych moze by se ulzylo i bylby wiekrzy spokuj? napewno nie 100% ale cos chyba by z tego bylo...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A to ciekawe, wiesz

Bo zauważyłem, że głupie topici, albo w których wywyązała się kłótnia, są blokowane, zamykane, usuwane na jak to zwiecie Forum dla moderatorów, ale posty z kłótni nie są kasowane, co trochę zaprzecza twojeje wypowiedzi. Ten stan rzeczy jest nagminny, niestety.

Pozdr

Z tego co ja zauważyłem, to głupie topiki, albo z kłótniami są blokowanem, a wyrzucane są tylko te, które są niezgodne z regułami, albo ich treść jest wyjątkowo odrażająca.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eh dajcie w końcu spokoj. Ostatnio mnie nie ma, bo mam sporo nauki a tutaj są jazdy jak zwykle.

Niestety do ekipy OCM nie docieraly prosby ze tutaj sie NIE reklamuje innych serwisow, wiec wrzucilismy taka prosta blokade tego slowa.

Czasem mam ochote zamknac to forum i zrobic tylko newsgrupe, bo tam z powodu nieco bardziej trudnego wejścia pałęta sie mniej idiotów. Smutne to, ale prawdziwe.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisku gdzie sie uczysz ???

moze w najblizszym miescie akademickim z kozlem w herbie ??? :)

LO eksternistyczne, czyli dla doroslych. Nauka tylko w weekendy przez rok a potem matura (na styczen mi wypada). Przez caly rok sie obijalem a teraz sesja idzie i trzeba sie zaczac uczyc, ale moze przezyje :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Twoja wypowiedz tez niejest podparta merytorycznie :lol: :P. Ale lolek z ciebie koles :P. Ty awansowales na mojego ulubionego pieroga lol :P.

Stary, ja gdybym dyskutowal na jakims forum to by mi glupio bylo w taki prymitywny sposob odzywać sie do moderatorow.

No ale z drugiej strony dobrze kombinujesz. Zrobisz zadyme, moderator usunie wątek i da ci bana, a potem przychodzisz pod innym nickiem i płazcesz ze tutaj jest reżim, że dają za nic bany i inne pierodły. Wiekszosc uzytkownikow nie jest obeznana w temacie, bo w końcu twoje posty są na śmietniku, ty masz radoche i reszta patrzy na nas jak na idiotow... gratulacje.

Ale jak bede mial wiecej czasu to zaprowadze tutaj porzadek, bo z tego forum zrobila sie piaskownica dla dzieci ktore nie maja jak rozladowac swoich emocji...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mam paru znajomych w chelmie no i sam czesto bywalem

zreszta ja pochodze z kranegostawu i ide o zaklad ze choc raz byles na chmielakach :)

Bylem tam razy kilka, ale nie ostatnio niestety. Podobno pogoda byla nieteges wiec nie ma czego zalowac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

oooo  Widze ze nie tylko ja sie ucze eksternistycznie :D  tylko ze ja mam 3letnie LO :P i zostalo mi 1.5 roku :P

Witam w klubie :D

Ja ukończyłem 2 CKU w Warszawie (CKU Centrum Kształcenia Ustawicznego, takie liceum wieczorowe) Tak jakoś do szkoły było pod górkę :lol: i nauczyciele mnie nie lubili :roll: ciekawe dlaczego :?:

Studiowałem również dużo :wink: i długo, między innymi na chemii , architekturze akademi muzycznej ( tu ukończyłem i mam tytuł magazyniera :lol: ) i jak chcieli mnie do wojska, na pół roku, to zacząłem na elektrycznym, Fajną pracę złapałem- w sam raz dla mnie, nawet trzy lata tam studiowałem :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wojska to jutro mam komisje lekarska :D :P

ale spx.. zolte papiery sie ma :D

co do wieczorowki... to tez chodzilem swojego czasu do CKU w warszawie :> na Felinskiego... ale ze byl rosyjski.. ktory mi kompletnie nie odpowiadal... to mialem sie przeniesc na Grojecka... ale wkoncu padlo na ESKK czyli CKU w Poznaniu :D i tam tylko przyjezdzam na egzaminy co pol roku :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

co do wojska to jutro mam komisje lekarska :D :P

ale spx..  zolte papiery sie ma :D

co do wieczorowki...  to tez chodzilem swojego czasu do CKU w warszawie :> na Felinskiego...  ale ze byl rosyjski..  ktory mi kompletnie nie odpowiadal... to mialem sie przeniesc na Grojecka... ale wkoncu padlo na ESKK czyli CKU w Poznaniu :D i tam tylko przyjezdzam na egzaminy co pol roku :D

Na grójeckiej jest 2 CKU a co do rosyjskiego To Rózia nikogo jeszcze nie skrzywdziła :lol: nawet mam 4 na maturze a nie wiem jak te bukwy wyglądają :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Stary, ja gdybym dyskutowal na jakims forum to by mi glupio bylo w taki prymitywny sposob odzywać sie do moderatorow.

Hm to co powiesz na to:

Niniejszym awansowales w tym tygodniu na miejsce mojego ulubionego trolla

Oj marco wstydz sie i to bardzo jestes adminem i taki przyklad dajesz, a fe :lol: .

PS:To lisek - ja tylko odbilem pileczke, nikt nie bedzie mi tu skakal :x .

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm to co powiesz na to:

Oj marco wstydz sie i to bardzo jestes adminem i taki przyklad dajesz, a fe :lol: .

IMHO przeginasz :x

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hm to co powiesz na to:

IMHO przeginasz :x

IMHO nie, go to jest tylko cytat, a Biały pierwszy odpowiedzi jak wyzej nie napisał, tylko Wasz kochany moderator. zaczał, słowo "Pieróg" było później niżeli wyżej wymieniony cytat marco, to fakt. :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doprawny towarzyszu BiAłY przeginacie. Sadze ze jako wsluzony kopista (tzn sprawny operator CTRL+C & CTRL+V - ja pamietam) powinienes miec na tyle rozumu zeby wiedziec ze czasami milczenie jest zlotem. Naprawde nie lubie osob zachowujacych sie w sposob impertynencki i nie toleruje takiego zachowania. Nikt Cie nie bije ani nie karze na tweak'a patrzyc - naprawde. Istnieje masa fajnych for dyskusyjnych mozesz isc tam moze inni zniosa twoje pyskowki a moze beda mieli jeszcze mniej cierpliwosci niz ja i poprostu w ramach akcji zamordyzmu pokarza Ci wyjscie.

Pozdrawiam i licze na uruchomienie procesow myslowych u coniektorych i zostosowanie swojego zachowania do pewnych przyjetych tutaj norm zachowan

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lisku, mam takie pytanie bo nie wyrobie :D

CZem taka szkoła? Po podstawowce od razu do tej szkoły czy jak?? :) Nie kapuję tego :? Czy mzoe byłeś juz w szkole średniej ale z pewnych tam względów musiałeś ją przerwac.. :)

Proszę wytłumacz bo dla mnie to cos dziwnego - pierwszy raz slysze o takich bajerach :) MAsz 18 lat co nie??

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam :)

Jako ze zauwazylem w tym topicu ze ludzie chca sie spotkac wiec postanowilem zaprosic wszystkich chetnych na zjazd ktory odbedzie sie w Gdansku najprawdopodobniej w lipcu (data jeszcze jest do ustalenia i zostanie podana jesli znajda sie chetni) jest to zjazd organizowany przez ludzi z #tweak CreW wiec jak ktos chcialby obagadac ta sprawe "na zywo" ;) to zapraszam na #tweak.

Ps. zapraszam takze zazad tweak.pl czyli Liska i Marco oraz moderatorow ;) moze dojdziemy do jakiejs zgody ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Doprawny towarzyszu BiAłY przeginacie. Sadze ze jako wsluzony kopista (tzn sprawny operator CTRL+C & CTRL+V - ja pamietam) powinienes miec na tyle rozumu zeby wiedziec ze czasami milczenie jest zlotem. Naprawde nie lubie osob zachowujacych sie w sposob impertynencki i nie toleruje takiego zachowania.  Nikt Cie nie bije ani nie karze na tweak'a patrzyc - naprawde. Istnieje masa fajnych for dyskusyjnych mozesz isc tam moze inni zniosa twoje pyskowki a moze beda mieli jeszcze mniej cierpliwosci niz ja i poprostu w ramach akcji zamordyzmu pokarza Ci wyjscie.

Pozdrawiam i licze na uruchomienie procesow myslowych u coniektorych i zostosowanie swojego zachowania do pewnych przyjetych tutaj norm zachowan

Mam milczec? Jak ktos mnie obraza to czemu mialbym nie zareagowac? Jak ktos cie kopnie w d*** na ulicy to powiesz do goscia przepraszam i pojdziesz dalej? Ja do takich ludzi nie naleze...moze ty tak :?: w to nie wnikam :arrow: . Zreszta czy ja cos mowilem o tweak? Stwierdzilem tylko maly fakt- brak testow, artow, malo nesow :arrow: z czym do ludzi? Ciesz sie ze macie forum bo inaczej wasza egzystencja nie miala by miejsca. Nie mam zamiaru z wami dyskutowac jesli mozna to tak nazwac(szybko zamienia sie to w klutnie z waszej winy) bo jak widze, twoj poziom jest na tyle niski, ze potrafiles tylko mnie obrazic, no co bywa sa ludzie i...

Podrawiam szanowną redakcje, moderatorów i adminów. A w szczególności pana Pieroga. niestety nie wiem jak ma pan na imie.

Do reed: Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to prosze - nie odzywaj sie :x , napewno ty ie bedziesz decydowal o tym kto przegina...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...