BiAłY Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 MSPANC: niesamowitej inteligencji wymaga przeczytanie mojego podpisu gdzie uzywam imienia i nazwiska.Nie to zalerzy od tego czy chce sie zauwarzyc. Ja tam nie czytam podpisow bo nie chce mi sie i mnie nie interesuja. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 CZem taka szkoła? Po podstawowce od razu do tej szkoły czy jak?? :) Nie kapuję tego :? Czy mzoe byłeś juz w szkole średniej ale z pewnych tam względów musiałeś ją przerwac.. :)Ujmijmy to tak, niektore rzeczy interesowaly mnie bardziej niz szkola, duzo bardziej :) Proszę wytłumacz bo dla mnie to cos dziwnego - pierwszy raz slysze o takich bajerach :) MAsz 18 lat co nie??Ano mam, dlatego jestem teraz w eksternie :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Nie to zalerzy od tego czy chce sie zauwarzyc. Ja tam nie czytam podpisow bo nie chce mi sie i mnie nie interesuja.Wyraznie ci sie tutaj nie podoba, jeszcze jeden post z dziwnymi tekstami w czyjąś strone i papa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Ps. zapraszam takze zazad tweak.pl czyli Liska i Marco oraz moderatorow ;) moze dojdziemy do jakiejs zgody ;)Lisek i marco, wrog numer jeden Tweak Crew? :) Stary, ja chce jeszcze troche pozyc :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Wiem ze komus moze byc przykro, ze czasem wssa jego posta, ale niestety, czesto jest to konieczne (bardzo czesto) i gdyby moderatorzy kazdego informowali, to nie wyrobiliby sie :? ...lajt, gdybam sobie. rozumiem i nie mam pretensji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2003 Eh dajcie w końcu spokoj. Ostatnio mnie nie ma, bo mam sporo nauki a tutaj są jazdy jak zwykle. Niestety do ekipy OCM nie docieraly prosby ze tutaj sie NIE reklamuje innych serwisow, wiec wrzucilismy taka prosta blokade tego slowa. Czasem mam ochote zamknac to forum i zrobic tylko newsgrupe, bo tam z powodu nieco bardziej trudnego wejścia pałęta sie mniej idiotów. Smutne to, ale prawdziwe. dokladnie ; p Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 dokladnie ; p Zaraz zawiesze sobie tabliczke NIE DRAŻNIĆ :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Ps. zapraszam takze zazad tweak.pl czyli Liska i Marco oraz moderatorow ;) moze dojdziemy do jakiejs zgody ;)Lisek i marco, wrog numer jeden Tweak Crew? :) Stary, ja chce jeszcze troche pozyc :wink: Wiesz nie wiem czy calego #tweak CreW ;) ale i tak zapraszam, gdyz o ile mi wiadomo to bedzie jedynt taki zlot w polsce ;) . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 1 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2003 [...] Do reed: Jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to prosze - nie odzywaj sie :x , napewno ty ie bedziesz decydowal o tym kto przegina... BiAłY Nie ty bedziesz decydowal kiedy to co mowie jest ciekawe, tak wiec daruj sbie takie prosby. Jestes w bledzie, miedzy innymi ja decyduje kto przegina, zreszta mialem na mysli konkretnie ciebie, wiec nie rozciagaj tego na ogol. Stwierdzilem tylko maly fakt- brak testow, artow, malo nesow z czym do ludzi? Ciesz sie ze macie forum bo inaczej wasza egzystencja nie miala by miejsca. Po co sie wiec meczysz na takim badziewnym servisie ? Moze nie ma tu za duzo newsow, ale przynajmniej nie kopiujemy ich z innych servisow, jak niektorzy, nie bede ich teraz wymienial z nicka (ale ty wiesz kogo mam na mysli :evil: ). Zamiast ciagle narzekac na nasza jakosc, poszukaj moze sobie cos innego, na twoim wysokim poziomie ? Na pewno w sieci jest takowe. Polecam forum i servis, jego nazwa zaczyna sie litera F W ogole ta dyskusja jest jalowa i bezproduktywna, niniejszym wiec zamykam ja. Wystarczy klutni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...