nsmcny Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Witam, kupiłem LG W2252TQ wraz z nowym komputerem, mam go 2 dzień i wysąpuje problem mianowicie - uruchamiam go razem z kompem i monitor nie reaguje, wlacza system uspienia a kable sa podpiete max, zdarzyło sie to teraz, rano wszystko śmigało (pisze ze starego kompa).Gdy odpinam jeden z kabli monitor reaguje - pojawa sie informacja ze jeden z kabli jest nie podpiety , podpinam , informacja znika - czyli monitor "czyta" ze kable sa podpiete a mimo to nie reaguje jak włącze kompa. Mieliście podobny problem?Rano chodziło wszytko elegancko ... komputer działa - słysze jak pracuje ^^ pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 To ze komputer "pracuje " jeszcze nic nie znaczy..( dzwiek z beepera wydaje ? ) Testowałes ten monitor na innym komputerze ? Jesli nie to sprawdz czy objaw pojawia sie na innm kompie. Mowisz ze po odpieciu monitra od komputera pojawia sie komunikat o odlaczonym kablu to dobrze czyli ze układ detekcyjny terminacji dzialą w monitorze. Obstawiał bym problemy z komuterem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nsmcny Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 NA innym komputerze działa monitor, możliwe ze grafika sie poluzowała? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 NA innym komputerze działa monitor, możliwe ze grafika sie poluzowała? pozdrawiam Co Ty ten komputer w markecie kupowałeś ? ;) ... Kartę możesz docisnąć ... choć gdyby się poluzowała to powinien być raczej sygnał błędu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 21 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2008 Kyle ... własnie mam przypadek GF6200 ktory mobo wykrywa ale obrazu zero na ekranie.... Mozliwe ze u nsmcny jest taki przypadek.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...