Snoopp Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Mój sprzęt: grafa: GeForce 8800GTS mobo: Abit IP35-E proc: C2D e8300 zasilacz: Corsair 450W cooler na proca: Pentagram Freezone HP-120 Karakorum dysk: Seagate 500GB 32mb Witam, Przed chwilą po raz pierwszy uruchomiłem komputer, który składałem dziś cały dzien :P Po podłączeniu do prądu na płycie głównej zapala się czerwona lampka, po naciśnięciu przycisku power wszystko rusza na 5sekund po czym się wyłącza a temu wszystkiemu towarzyszy pisk (taki jakby biosowy). Ocb? :hmm: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 P35 tak ma, że musi się "2 razy" uruchamiać. Zrób clear cmos i poczekaj chwilę dłużej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 Też tak miałem ale na DFI X38 okazało się że mój Zotac 8800GTS był padakiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredek Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Jest to Abit IP35-E które zdaje się miały problem ze startem kiedy było zimno xD wiem wiem jest lato ale może coś jednak jeszcze mu nie pasuje ;] Druga sprawa to bios który może sprawia problem...nie wiadomo jaka wersja tam siedzi. Dodatkowe zasilanie do grafy podłączyłeś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...