Lagier Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 cze all!!! jakim progzem otworzyc format pcx????? cholerka bardzo mi to potzrebne a za choinke nie wiem czym to odworzyc :evil: z gory THX za odp pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ok w koncu odczytal paintem :lol: (ale dopiero za ktorastam proba z kolei :D ) Topic locked ;) :D pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojs Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Polecam Irfan View. Nawet obrazki z AMIGI odtworzysz :) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 acdsee Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 lagier tyla postow to chyba powinienes wiedziec jakie progzy do tego sa :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 lagier tyla postow to chyba powinienes wiedziec jakie progzy do tego sa :D :lol: heh jak to sie mowi zdarza sie najlepszym :D bylo mi to na gwalt potrzebne (wykresy na jakies smiszne miernictwo) a paint wywalal bledy wiec zdesperowany ;) ;) ;) szukalem pomocy na forum :lol: bo juz zwatpilem jaki to w koncu format pozdrawiam i dziex chlopaki za odp pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 na przyszlosc - do przegladania grafiki - acdsee lub irfanview - czytaja WSZYSTKO do edycji grafiki polecam Paint Shop Pro - odczytuje WSZYSTKO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...