Asia 17 Opublikowano 13 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2008 mam wszystkie ikony na pulpicie i w starcie w pozycji docelowej jak np. gg czyli wszystkie ikony to sa gg Jak to z kobietami bywa nie wiem co mam zrobic a w sumie nie bardzo mam kogos poprosic o pomoc Moze ktos wie jak to naprawic ????????????????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Armo Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Bardziej sprecyzuj pytanie i zamieść sceenshot pulpitu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 proponuję odinstalować ten pseudo komunikator Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia 17 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 co do mojego pytania to wlasnie chodzi o to ze instalowalam program do kamerki i jakos w trakcie tak sie stalo ze wszystkie ikony wygladaja tak samo ;/ i juz probowalam w panelu sterowania i nic ;/ a program odinstalowalam ale nic dalej to samo ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariuszDW Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Przydała by się fotka pulpitu. Może trzeba odbudować pamięć podręczną ikon. Skasować IconCache.db, ubić w procesach explorer.exe, wylogować się i zalogować spowrotem. Pliczek do usunięcia w XP: C:\Documents and Settings\Your User Name\Local Settings\Application Data\Iconcache.db Jeśli Vista: %USERPROFILE%\AppData\Local\Iconcache.db Czasami wystarczy zmienić głębię kolorów z 32bit na 16 i spowrotem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fuxseb Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Nie wiem czy o to chodzi, ale przy machinacjach z kartami graficznymi w moim komputerze wszystkie ikony zaczęły wyglądać jak artefakty, niezależnie od karty. Kombinowałem chwilę (RivaTuner->reload driver, "nie buforuj miniatur", rebooty), aż w końcu zmiana głębi kolorów na 16bit i spowrotem na 32 - POMOGŁO :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Asia 17 Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 kurcze i zrobiłam to co napisaliscie i dalej nic ;/ wrzuce screena pulpitu jak tylko troszke lepiej net mi bedzie dzialal bo jak narazie nie chce sie ladowac ;/ niehc to cos strzeli ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...