ToXaRz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam mam nadzieje ze to dobry dział jeśli nie proszę o przeniesienie podłaczyłem do kompa zestaw Genius 5.1 5005 pod karte Audigy biore test głośników wszystkie działają w tym subwoofer jednak gdy włącze film /muzyke subwoofer ma wakacje da się coś z tym zrobić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Wystarczy puscic film/muzyke ze sciezką 5.1 a nie stereo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToXaRz Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 ale wczoraj puściłem na 2 kompie z wbudowana karta dzwiekowa i subwoofer działał na tym samym filmie i winampie a teraz tylko przy tych testach od audigy masz może na to rade pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spookie Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Na sterach Creative nie działał mi 1 głośnik... zainstalowałem KXy i gra dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...