skywalker Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Witam, chcę kupić jakąś dobrą kartę dźwiękową 5.1 z przedziału cenowego ok. 200/300zł koniecznie z wyjściem cyfrowym, najlepiej optycznym ewentualnie coaxial. Nie zależy mi na "wejściach" do niej, niczego nie nagrywam. Najbardziej zainteresowała mnie ta http://allegro.pl/item378005103__creative_...ress_nowa_.html , gdyż jest na pci express, ale z tego co wiem to nie jest warta tylu pieniędzy. Proszę o pomoc, jestem zielony :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zależy do jakich zastosowań. Jak tylko do słuchania / tworzenia muzyki, to zapolował bym ma Audiotrack Prodigy HD2. Jak do grania, to Audigy 2 ZS. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skywalker Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 Przede wszystkim do oglądania filmów i do słuchania muzyki. Dodam, że komputer podłączam do amplitunera SONY STR-DG510 i głośników 5.1 JBL SCS 178. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) ja własnie kupiłem razer barracuda ac-1 za 240zl z allegro moze na środę dojdzie ma optyczne wyjscie zapomniałem dodać ze ma w cholere opcji konfigurujących(polecam art o dźwiękówkach na pclab...wiem, lameriada ale ten art jest niezły i można sie sporo dowiedzieć) Edytowane 14 Czerwca 2008 przez Gregu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skywalker Opublikowano 14 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2008 (edytowane) ciekawy jestem czy rzeczywiście jest dobra? Albo coś innego, bo widzę, że na allegro wyprzedane za tą cenę już. Edytowane 15 Czerwca 2008 przez skywalker Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 no kupiłem pierwszy to w ciagu 3h wszystko zeszło oO nie wiem, może dx asusa?ma toslink>optical adaptor, wiec wydaje się że mozna optyka podłączyć- sprawdź na stronie asusa z uk możesz sciagać bez cła, albo czechy, słowacja, bo w polsce nie widać, a jak już to ceny z d powinno wyjść na czysto 180zł, wiec dolicz vat i ew marżę dodatkową, i cena w granicach 240zł powinna wyjść Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skywalker Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 a jak tak "ściągnąć"? kupić przez internet? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7xfd Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 (edytowane) a jak tak "ściągnąć"? kupić przez internet? Nie na hulajstopie pocisnac trzeba i przywiesc w plecaku :lol2: A tak na serio to: kupujesz przez neta tam gdzie sie wpisuje gdzie maja wyslac podajesz adres przewoznika (po wczesniejszym umowieniu z nim) dochodzi mu to on to przewozi przez granice i dostarcza tobie w polsce, oczywiscie wszystko legalne Przynajmniej ja tak z Hammeryki sciagalem. pozdrowiska Edytowane 16 Czerwca 2008 przez 7xfd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skywalker Opublikowano 16 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2008 aha, dzieki, a jeszcze mi powiedz jaki przewoźnik jest dobry? wiesz, nigdy nie miałem do czynienia z czymś takim :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregu Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 http://allegro.pl/item385432546_asus_xonar_dx_xd.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...