Skocz do zawartości
skywalker

Karta Dźwiękowa 5.1

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, chcę kupić jakąś dobrą kartę dźwiękową 5.1 z przedziału cenowego ok. 200/300zł koniecznie z wyjściem cyfrowym, najlepiej optycznym ewentualnie coaxial. Nie zależy mi na "wejściach" do niej, niczego nie nagrywam.

Najbardziej zainteresowała mnie ta http://allegro.pl/item378005103__creative_...ress_nowa_.html , gdyż jest na pci express, ale z tego co wiem to nie jest warta tylu pieniędzy. Proszę o pomoc, jestem zielony :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja własnie kupiłem razer barracuda ac-1 za 240zl z allegro

moze na środę dojdzie

ma optyczne wyjscie

zapomniałem dodać ze ma w cholere opcji konfigurujących(polecam art o dźwiękówkach na pclab...wiem, lameriada ale ten art jest niezły i można sie sporo dowiedzieć)

Edytowane przez Gregu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no kupiłem pierwszy to w ciagu 3h wszystko zeszło oO

nie wiem, może dx asusa?ma toslink>optical adaptor, wiec wydaje się że mozna optyka podłączyć- sprawdź na stronie asusa

z uk możesz sciagać bez cła, albo czechy, słowacja, bo w polsce nie widać, a jak już to ceny z d

powinno wyjść na czysto 180zł, wiec dolicz vat i ew marżę dodatkową, i cena w granicach 240zł powinna wyjść

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a jak tak "ściągnąć"? kupić przez internet?

Nie na hulajstopie pocisnac trzeba i przywiesc w plecaku :lol2:

A tak na serio to: kupujesz przez neta tam gdzie sie wpisuje gdzie maja wyslac podajesz adres przewoznika (po wczesniejszym umowieniu z nim) dochodzi mu to on to przewozi przez granice i dostarcza tobie w polsce, oczywiscie wszystko legalne

Przynajmniej ja tak z Hammeryki sciagalem.

pozdrowiska

Edytowane przez 7xfd

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi