Skocz do zawartości
adi_k

Ps3-pierwsze Uruchomienie

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Tak sie szczesliwie zlozylo ze dostalem w prezencie PS3 ktora wlasnie do mnie przyjechala.Niestety konsola zostala zakupiona w USA wiec na pewno bede potzebowal przejsciowki US-UK (mieszkam w Anglii) ale to nie problem.Wiekszy jest taki ze bede potrzebowal konwertera 110v-230v bo konsola jest tylko na 110v.

Pytanie: Czy musze zakupic specjalny konwerter do PS3 (jezeli taki istnieje) czy wystarczy pierwszy lepszy kupiony w sklepie elektronicznym? Musi byc pewny bo jesli nie zadziala to sprzet pojdzie z dymem na dzien dobry i po prezencie.

Przy okazji chcialem podlaczyc PS-ke do mojego monitora zlaczem HDMI bo mam takie wyjscie i pytanie czy HDMI sluzy tylko do obrazu czyli w tym wypadku do ogladania filmow z BlueRaya czy mozna normalnie dzieki niemu grac? Prosze o odpowiedzi i troche podstawowych porad bo nigdy nie mialem konsoli i jestem calkowitym lama w tym temacie (zatwardzialy PC-towiec) :lol:

PS.Czytalem ogolne porady i podstawowe wiadomosci zawarte u gory ale nie znalazlem nic na temat konwertera (to tylko na wszelki wypadek zanim nie ktos opier...) :D

Edytowane przez adi_k

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a wystarczyło przeczytać FAQ...

zasilacz działa z 110v jak i 240v

wszystkiego w ogóle dowiesz się w temacie dotyczącym tej konsoli

PS.Czytalem ogolne porady i podstawowe wiadomosci zawarte u gory ale nie znalazlem nic na temat konwertera (to tylko na wszelki wypadek zanim nie ktos opier...) :D

nie wiem co tam takiego niezrozumiałego... sam sobie ubzdurałeś coś z tym "konwerterem" Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem co tam takiego niezrozumiałego... sam sobie ubzdurałeś coś z tym "konwerterem"

A nie mowilem ze bedzie opier... :D Wszystko jest zrozumiale tylko po prostu nie chcialo mi sie wszystkiego czytac i po 2stronach wymieklem..sory...A wracajac do tematu rozumiem ze zasilacz jest wbudowany i spokojnie zakladajac tylko przejsciowke moge podlaczyc?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

• Dodaj nową pozycję...