Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Czy moze ktos zna konwerter dzwieku ktory zapisuje z np. Wave'a na takie formaty jak: .S3m .Xm .It .Mtm .Mo3 bo szukam, szukam i nie umie znalesc ani jednego takiego, a moze tu ktos bedzie wiedzial? Albo chociaz kilka konwerterow, ale zeby razem obslugiwaly wszystkie formaty. Potrzebuje takie cos na informatyke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wu Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 Czy moze ktos zna konwerter dzwieku ktory zapisuje z np. Wave'a na takie formaty jak: .S3m .Xm .It .Mtm .Mo3 bo szukam, szukam i nie umie znalesc ani jednego takiego, a moze tu ktos bedzie wiedzial? Albo chociaz kilka konwerterow, ale zeby razem obslugiwaly wszystkie formaty. Potrzebuje takie cos na informatyke :) To się raczej nie uda ze względu na same założenia formatów typy "impulse tracker" czy .mod . Tam całe utwory są tworzone z pojedyńczych sampli i odtwarzane w odpowiednich momentach, z ew. modyfikacjami danego sampla bazowego (np. głośność , reverse, echo , flanger) i inną wysokością dzwięku. Wydaje mi się że raczej na pewno nie da się formatu wav przkonwerotwać na takie formaty, chyba że będzie to konwerter który "tnie" wav. na serie sampli i odtwarza je kolejno. Pozostaje tylko pytanie po co robić coś takiego ? :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 po co? zrobilem odtwarzacz muzyki na infe i wg. zalozen powinien te dzwieki odtwarzac, ale nie umie znalesc zadnych probek do testu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pshem Opublikowano 30 Marca 2003 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2003 ech, mozesz je ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> np z tego miejsca http://home.swipnet.se/~w-37178/svenska/mo...ler/modlist.htm a znalazlem je w guglu podajac takie kryterium wyszukiwania "s3m xm modules download" -> http://www.google.pl/search?q=s3m+xm+modul...859-2&hl=pl&lr= jednym slowem - szukaj .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 WINAMP 2 - Wtyczka DISK WRITER... zapisze ci kazdego "moda" (s3m, xm itp) do wava. Strasznie szybkie i szybko zapelnia dysk ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 na wave to wiem, ale z wave... mam juz wszystko oprocz .MTM (thx pshem!) no i tylko powiem ze z tych co juz mam odtwarzacz czyta tylko mo3 :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devastator Opublikowano 2 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2003 aaah sorry nie przeczytalem postu dokladnie (rano jeszcze troche spalem ;)) w takim razie chyba nie potrafie ci pomoc. Z tego co wiem to s3m, xm itp to formaty modowe, czyli skladajace sie z sampli... chyba nie za bardzo mozna wava zrzucic... chyba ze do jednego sampla... sorry za zamieszanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...