INTseed Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Witam. Mam Zamiar wymienić mój hdd na większy. Od 320gb do 500gb. Jedyny warunek to żeby był bardzo cichy. W tej chwili hdd to najgłośniejszy element ( Samsung SV1204H ) Jak dla mnie za głośny :( Czytałem troche po forum ale najczęściej wymieniane są hdd z innym interfejs`em. Pomóżcie w wyborze odpowiedniego modelu. Szybkość nie ma znaczenia bo i tak będzie szybszy od tego którego mam :) ( przynajmniej mam taką nadzieje ) Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 nie oplaca sie ata - poprostu - teraz rzadzi sata 2 - za grosze masz samsunga 750gb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polar Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 Jak cichy dysk na ATA to WD Caviar z serii AVJB a jak do tego dodasz Scythe Quiet Drive to będzie niesłyszalny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...