SunWuKung Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Hejka, chcę kupić monitor lub TV do grania na kompie i PS3. Ostatnio zepsuł mi się monitor i muszę pójść na kompromis i kupić nowy monitor lub tv, a nie tak jak wcześniej planowałem tylko tv :/ Chciałbym jakiś ekran z HD Ready lub Full HD. Dlatego chciałbym zary(d)zykowac pytanie czy w ogóle ma to jakiś sens - kupować tv do kompa lub monitor, który można podpiąć pod PS3? Bo jak to mówią - jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego. Komputer służy przeważnie do internetowania, mazania w fotoszopie i grania czasem, coby sprawdzić jakieś ciekawsze tytuły, pojawiające się na pc. Może macie jakiś rozwiązania opatentowane. Będę wdzięczny za opinie i pomysły :) tnx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 20 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2008 Ja mam 32cale TV LCD jako monitor do komputera. I jest super, zarowno gry jak i internet itp.. Obraz taki sam jak na monitorze lcd. Mam Samsunga le32r82b Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzZZzz Opublikowano 1 Lipca 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2008 nie tykaj dziadostwa z rozdzielczością 1024x768(plazmy - kompletna pomyłka bo to nie jest rozdzielczosc panoramiczna ale lg taki syf robi) i 1366x768 (niekompatybilne z zadnym sygnalem hd - pomylka produkcyjna) za 2550 masz 32 cale full hd sharpa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...