Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 (edytowane) Jeśli chcesz w coś zagrać a nie masz pojęcia w co, albo pamiętasz grę, a tytułu nie, to spytaj, a forum spróbuje pomóc. Zna ktoś jakąś dobrą samochodówkę z licencjonowanymi autami, która wciąga, działa na Intelu GMA900 płynnie i nie jest z serii need for speed? Najfajniej by było, gdyby kariera dawała możliwość kupowania aut za zdobytą kasę, albo odblokowywania nowych modeli, ale bez tego też się obejdzie... PS. Może by tak topic podwieśić, żeby ludzie nie zakładali topiców jak szukają jakiejś gry, której tytułu nie pamiętają, albo porady w co zagrać/ Tak mi teraz przyszło do głowy i może mogłoby to być praktyczne. Edytowane 18 Czerwca 2010 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 gran turismo 2 + epsxe ;) powinno smigac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Mam GT4 ;) a w GT2 grałem tyle, że już bym nawet spojrzeć na to nie mógł. Próbuj dalej, bo dobrym tropem idziesz i może jeszcze mnie olśnisz jakimś pomysłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Gt Legends? Tylko nie wiem jak z wymaganiami ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Firekage Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 GTL : duze wymagania , ale na DX7 powinno lazic , tylko jak to wyglada... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Oj panowie głębiej jeszcze troszke pamięcią sięgnijcie ta moja IGMA nie ma nawet Hardware T&L, jej zegar cyka tylko trochę szybciej niż mój budzik (300mhz) a vram=ram więc wątpię w możliwość zagrania w GTL... bosh jak ja tęsknie za moim pecetem... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 15 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2008 Wymyśliłem.. Rally Trophy B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Aaaa. Rally Trophy nie działa, bo się nie lubi z moją grafiką i nawet do menu nie wejdę. Wywala mi grę do pulpitu jeszcze zanim cokolwiek zobaczę... A GTL mi nie przypadło do gustu. A może by tak coś bardziej arcadowego? Plz, jak tylko wam się jakakolwiek gra pasująca do opisu przypomni to napiszcie. Szczerze mówiąc spodziewałem się większego odzewu... :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpachla2 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Sports Car gt? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Aaaa. Rally Trophy nie działa, bo się nie lubi z moją grafiką i nawet do menu nie wejdę. Wywala mi grę do pulpitu jeszcze zanim cokolwiek zobaczę... A GTL mi nie przypadło do gustu. A może by tak coś bardziej arcadowego? Plz, jak tylko wam się jakakolwiek gra pasująca do opisu przypomni to napiszcie. Szczerze mówiąc spodziewałem się większego odzewu... :cry: no bo bardzo zaweziles wybor ;) nie ma w czym wybierac, dla mnie idealnym wyborem bylo by gt2 no ale mowisz ze tego juz masz dosyc. Nie wiem...moze ktoras z serii Toca, Ridge Racer Type 4 + epsxe (tyle ze fury fikcyjne), Le Mans 24 Hours, Swedish Touring Car Championship 2, Viper Racing. Tyle ze to wszsytko troche odbiega od tego co chciales. Patrz... moze cos wybierzesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Sega Rally moze? 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Wiesz co, do tej grafy, to ja polece Ci starego dobrego Lotusa :P http://www.staregry.pl/?c=_gv&i=1072 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Atrus Opublikowano 18 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2008 Jesli masz ps2 (a zakladam ze masz skoro posiadasz GT4) to Enthrussia S czy cos od konami na ps2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 (edytowane) no bo bardzo zaweziles wybor ;) nie ma w czym wybierac, dla mnie idealnym wyborem bylo by gt2 no ale mowisz ze tego juz masz dosyc. Nie wiem...moze ktoras z serii Toca, Ridge Racer Type 4 + epsxe (tyle ze fury fikcyjne), Le Mans 24 Hours, Swedish Touring Car Championship 2, Viper Racing. Tyle ze to wszsytko troche odbiega od tego co chciales. Patrz... moze cos wybierzesz A coś takiego bardziej ulicznego a nie torowego jeszcze by Ci przyszło na myśl? Bo z tych gier co podaliście żanda nie wywołała u mnie podniecenia i gwałtownej chęci zagrania w nią. ;-) Edytowane 19 Czerwca 2008 przez Sysak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2008 Może Midnight Club ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Podepnę się pod temat. Szukam tytułu starej gry gdzie tworzyło się jakiś tor/plansze za pomocą takich rzeczy jak: biegający chomik do napędzania, linki, nożyczki, uciekająca mysz itp. Nawet nie wiem jak za bardzo to opisać;] mniej więcej celem było np utworzyć jak najciekawszy tor w którym spadająca piłeczka zapoczątkuje reakcje łańcuchową rożnych przedmiotów, dzięki którym piłeczka będzie mogła przesuwać się dalej, żeby na końcu np wpaść do kosza. Myśle, że starsi wiedzą o jaką grę chodzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Incredible Machines? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelekmal Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 tak to to, ale nie nawet wersja 3 nie działa mi na xp. wyskakuje błąd aplikacji i zamyka sie gra. Czy znacie podobną grę która bez problemu będzie działać na xp'ku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeksz Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Armadillo Run, trzeba zbudowac tor dla pileczki nawet ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wistler Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 tak to to, ale nie nawet wersja 3 nie działa mi na xp. wyskakuje błąd aplikacji i zamyka sie gra. Czy znacie podobną grę która bez problemu będzie działać na xp'ku?Ja pamiętam, że w Incredible Machines grałem na XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
awq Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zawsze można użyć emulatora dosu, czyli dosbox'a. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 22 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2008 A coś takiego bardziej ulicznego a nie torowego jeszcze by Ci przyszło na myśl? Bo z tych gier co podaliście żanda nie wywołała u mnie podniecenia i gwałtownej chęci zagrania w nią. ;-)GT1 ;) Wieeeele meskich samochodów :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zajcev99 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak ktoś się nudzi polecam Tekken3 + epsxe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 (edytowane) Szukam jakiegoś japońskiego / innego [c/mmo]RPG'a, byleby z azjatyckimi klimatami - na PeCeta oczywiście - poleci ktoś coś? ;) Edytowane 23 Czerwca 2008 przez wyyzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Z darmowych to silkroad, metin 2, cabal... Z platnych FF XI, Lineage 2. Tzn. osobiscie zadnej z tych gier nie polecam, ale to mi przyszlo na pierwsza mysl. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak ktoś się nudzi polecam Tekken3 + epsxeTo ma sens, posiadajac jedynie taki zestaw: oryginalny pad od psx'a z 1996roku, ciagle w swietnym stanie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam gdzieś jeszcze taki, ale z wyrwanym kablem :D. IMO najlepszy zaraz pod Dual Shock'u ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Jak bede w PL to się zaopatrze w ten wynalazek. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Z darmowych to silkroad, metin 2, cabal... Z platnych FF XI, Lineage 2. Tzn. osobiscie zadnej z tych gier nie polecam, ale to mi przyszlo na pierwsza mysl. ;] A coś na singla? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Twój Pan Opublikowano 23 Czerwca 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2008 Mam gdzieś jeszcze taki, ale z wyrwanym kablem :D. IMO najlepszy zaraz pod Dual Shock'u ;)oryginalny DS, moze z rok mlodszy jest w drugim mieszkaniu, razem z PSXem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...