Tolokan_PL Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 O! Fajny temat. Sam też czegoś szukam do pogrania, a większość obecnych gierek to nuda. Z tego co czytam to mam podobny klimat jak Jonathan. Ja uwielbiam fallouty, starcrafty, finale, chrono triggera wspominam z łezką w oku, fajny był max payne i call of duty 4. W co by można pograć panowie w wieku 25 lat i na grafie z podpisu? Ale taka gierka by wciągnęła do 3 A.M. BTW. Jonathan -> grałeś w Grandie? Mnie zajawiła grubo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Ja w tej chwili mecze Arcanum (glownie daltego ze jak wyszla to byla niegraywalna i dopiero teraz sobie o niej przypomnialem). Z patchem i na komputerze na ktorym dziala jak powinna gra sie bardzo przyjemnie. Widac ze gra mocno wzorowana na Fallout'cie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 17 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2008 (edytowane) [...] fajny był max payne i call of duty 4. W co by można pograć panowie w wieku 25 lat i na grafie z podpisu? Ale taka gierka by wciągnęła do 3 A.M. [...]FEAR - świetna grafika i dźwięk, niebiańska grywalność, * niski poziom trudności (który wcale nie oznacza niskiej SI), bullet time. Przekozak. W dalszej kolejności Bioshock, Cold Fear, Condemned, Resident Evil 4 i STALKER. Każda z nich ma niebanalny klimat i fabułę. * nie jest zbyt łatwa, tylko po prostu rozgrywka nie powoduje frustracji przy n-tym podejściu. Edytowane 17 Sierpnia 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) @dzięki vivid. Grałem w 3 z 4 wymienionych gier. Bio boski, re4 - padaka w porównaniu do re3, fear...mam słabe nerwy...ale cośtam pograłem, stalker - super. Condemned(kurde człowieku chcesz bym padł na zawał?:) ), arcanum...zachęćcie mnie jakoś:). dzięki Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez Tolokan_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielski Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 (edytowane) szukam gry, tytułu nie znam bo nie iwem czego szukac nawet xD bardziej chodzi mi o polecenie jakiejs gry czego szukam ? gra dla kilku osob przez neta (4 - 5 ? moze wiecej) gwarantujaca dobra zabawe (bo nuda straszna :P ) no i zeby były jaja xD grupa osob to roznosci, kazdy lubi co innego. w wormsy juz keidys gralismy, ale mysle ze powrot do nich bedzie najrozsadniejszym wyjsciem. ale pytam, bo moze ktos z swoimi kumplami grał w jakas inna gierke i moze cos polecic :] pozdrawiam, i z gory dizeki za odp :] update: dodam ze moga to byc bardzo stare gry, byle fun był ich najwieksza zaleta :] update 2: emulatory itd nie koniecznie przez neta, moze byc przy jednym kompi i najprawdopodobniej dla minimum 3 osob metal slug byłby mega, ale on chyba na 2 owoby jest max :/ ale cos tego rodzaju było by najlepsze Edytowane 18 Sierpnia 2008 przez bielski Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 @dzięki vivid. Grałem w 3 z 4 wymienionych gier. Bio boski, re4 - padaka w porównaniu do re3, fear...mam słabe nerwy...ale cośtam pograłem, stalker - super. Condemned(kurde człowieku chcesz bym padł na zawał?:) ), arcanum...zachęćcie mnie jakoś:). dzięki W Strachu nie ma zbyt dużo strachu. Przebłyski z Almą i tym-tamtym jedynie budują atmosferę, który delikatnie mrozi krew. Cała gra to godziny świetnej młócki, namiastki taktyki i ducha Max Payne'a. Jedyne do czego można się przyczepić to to, że na nawet najtrudniejszym poziomie trudności, włączasz slow-mo i na pół-otwartej przestrzeni zużywasz 10 kul na 10 wrogów ;). Próbowałem grać na touchpadzie i też jakoś szło :lol: Wszedłem na GameRankings i wypatrzyłem jeszcze parę tytułów: Medal of Honor Allied Assault - średnia ocen 91% - więcej niż Far Cry (oczywiście grałeś?), Max Payne czy FEAR. Warto zagrać dla samej muzyki. Stare, ale jare. Doom 3 + RoE Aliens Versus Predator 1 & 2 rodzimy Painkiller Jeśli tylko nie masz nic przeciwko lekkiej dozie horroru (prócz MoHAA), zapomnisz o bożym świecie. Poza tym, bardzo lubię produkcje ze studia Vivid, ale ja jestem Vidi[/i] :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 @vivid. znów trafiłeś 3 z 4:). Się grało troche jak się było młodszym...kurde, ten fear...muszę go skądś skombinować:D. A do painkillera jakoś serca nie mam. Ech pamięta sie te czasy np. operation flashpoint co każdą misje można było na 10 sposobów zrobić...czemu już takich gier nie robią?....najnowszy fallout 3 to jakas totoalna porażka...esh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2008 Tactical Ops? Shadow Ops: Red Mercury? Czy raczej nie ten kierunek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss13 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Witam , niedługo kupuje kompa nowego. Przesiadam się ze starego złoma (Athlon 2000+ ,512 DDR1,GeForce 5200 FX , 80 GB) Polecacie mi jakieś gry ... lubię : -strategie -FPS -RPG (ale nie MMO) -ewentualnie Samochodówki , Piłkarskie Przesiadam się na (jeśli dobrze pójdzie z kasą) Radosława 4870 , 4 GB ,E8400 ,640 GB). W Battlefielda 2,Crysisa,Obliviona,World of Warcraft,CoD 4 już grałem na Laptopie ,,tatusia"(Radek HD 2600 Mobility, 1 GB, T8100 @ 2.2) Czy grał ktoś może w Crysisa na DX10 jak wygląda ?? Może fajne jest Test Drive Unlimited Grał ktoś ? Może PES 6 ? Fajne jest Company of Heros ? Może Frontlines : Fuel of War ? Nie wiem zaproponujcie mi 5-6 gier , w które warto zagrać. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Adamuss13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 DX10 = DX9 ;] Soccer bardzo przyjemny. http://pc.ign.com/index/choice.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Hmm... a ja panowie szukam jakiejś ..platformówki 3d..gatunek na pc praktycznie już nieistniejący..poleci ktoś coś ?/póki co poluję na Taz Wanted, jedna z ostatnich pozycji jaka mi się kojarzy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli masz mocniejszego piecka emuluj PS2. Jeśli słabszego - emuluj Dreamcasta, PS1 lub N64 ;) A jeśli już koniecznie coś na PC: Rayman 2: The Great Escape Psychonauts Rayman 3: Hoodlum Havoc Chicken Little Madagascar SpongeBob SquarePants: The Movie Pac-Man World 3 The Incredibles: Rise of the Underminer Over the Hedge Kung Fu Panda Oczywiście Rayman najlepszy, w dół pozycji coraz gorzej, ale nawet ostatnia Kung Fu Panda ma średnią ocen 7/10. Wyboru dużego i tak nie masz, ja go tylko zawęziłem do 10 najlepszych pozycji, z czego pierwsze trzy to jedne z najlepszych gier PC ever ;) Jeśli nie zrazi Cię grafika spróbuj Croca i Gexa. // Dopiero zauważyłem twojego siga. Tak więc świat PS2 stoi przed tobą otworem. Edytowane 29 Sierpnia 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Sierpnia 2008 Dzięki za szybką odpowiedź :] Raymana 2/Psychonauts/Madagascar/Croc'a przerabiałem, zainteresuję się resztą pozycji..(zwłaszcza Raymanem 3, w sumie to nie wiem czemu o nim zapomniałem :]) no i pomyślę nad tą emulacją ps2, bo jest tam trochę bardzo mocnych tytułów ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.mb Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 (edytowane) Kiedyś grałem w demo gry i nie pamiętam tytułu. Była to strategia wojenna w której zapamiętałem taką charakterystyczną cechę że do czołgów i samochodów zbierało i tankowało się benzynę w kanistrach żeby można było ich używać. Edytowane 30 Sierpnia 2008 przez marcin.mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Sierpnia 2008 Yyy.. Original War? (swoją drogą jedna z moich ulubionych gier ;) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Witam, szukam gry samochodowej ale nie wyścigów. Dokładniej chodzi mi o coś "realstycznego". Grafika nie musi być piękna, raczej chodzi mi o to żeby jeździło się tak jak naprawdę. Jeszcze dokładniej nie musi być nawet bardzo realistyczny model jazdy tylko raczej otaczający nas ludzie- bo w takiej Mafii, bardzo przyjemnie się jeździ ale ludzie to jadą z najmniejszą możliwą prędkością. Wiem że trudno o coś takiego, ale może ktoś będzie znał grę w tym guście. Pozrdawiam, i z góry dziękuję Marminho. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 GTA IV ;) 95% kierowców jeździ w zgodzie z przepisami 25% kierowców po stłuczce będzie Cię gonić 10% kierowców po stłuczce wysiądzie i spróbuje ćabejyw Cię z wozu 5% kierowców po stłuczce będzie do Ciebie strzelać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 GTA IV ;) 95% kierowców jeździ w zgodzie z przepisami 25% kierowców po stłuczce będzie Cię gonić 10% kierowców po stłuczce wysiądzie i spróbuje ćabejyw Cię z wozu 5% kierowców po stłuczce będzie do Ciebie strzelać No tak zapomniałem dodać że na PC, a co do GTA IV jak będzie na PC to kupuję odrazu bo wiem że jest bardzo dobre i własniej w nim podoba mi się ta autentyczność świata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 31 Sierpnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2008 (edytowane) Jeśli nie boisz się antyków to odpal sobie Drivera (jedynkę i dwójkę - trójkę odpuść). Genialna gierca. Dodam więcej - w jedynce nawet nie można wysiąść z samochodu - 100% spędzasz wewnątrz samochodu. Nawet pozwolę sobie zacytować GOL - choć nie ukrywam, że taka gra zasługiwała na lepsiejszy opis: Jako tytułowy Kierowca jesteś tajniakiem, który ma za zadanie zdemaskować bossów podziemia, przenikając do ich środowiska jako najemny specjalista od szybkiej jazdy. Jeździmy klasycznymi amerykańskimi "muscle cars" z lat 70-tych. Atmosfera policyjnych pościgów po ulicach czterech wielkich amerykańskich miast (Nowy York, Miami, San Francisco i Los Angeles) przypomina klimatem hollywoodzkie filmy akcji. Wrażenie to potęgowane jest przez doskonały dźwięk oraz możliwość "montażu" po zakończeniu misji filmu z kamer zewnętrznych przedstawiającego przebieg akcji.Średnia ocen na GameRankings - 88.1% Jeśli chciałbyś mieć trochę lepszą grafikę zainteresuj się emu: ePSXe + jakieś shadery. Taki zabieg odmładza szarakowe dziadki o +/- 5 lat ;) PS. Jak już radziłem wyżej - spróbuj pobawić się emu PS2 (PCSX2) - na pewno łatwiej znajdziesz interesujące Cię tytuły. Edytowane 31 Sierpnia 2008 przez Vidi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 1 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2008 Teraz załatwie sobie Drivera, pojeżdzę zobaczę. Pózniej zainteresuje się bardziej emulacją PSX/PS2 Tak czy inaczej pozdrawiam i wielkie dzięki Vidi! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 5 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2008 No i wreszcie - sam mam problem. Szukam jakiejś przygówki - co więcej - w miarę łatwej, o prze-genialnej fabule i po polsku. Dreamfall podobał mi się, ale już jak pograłem w jedynkę to zaciąłem się zaraz na początku (już w tym nowym świecie - gadam z wszystkimi jak tylko się da, a i tak figa z makiem). Myślałem o Broken Sword: The Sleeping Dragon i o Syberii 1 (kiedyś grałem i też bardzo szybko się zaciąłem) & 2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2r Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Witam, poszukuje gry z czasow 286, wyscigi pojazdem typu formula, buggy cos zblizonego, z edytorem tras, mozna bylo budowac jakies rampy, beczki, petle. Bardzo slabo pamietam, szmat czasu minal od moich ostatnich kolonii informatycznych : } Pamietam, ze byla kozakiem. Jakby ktokolwiek cos wiedzial... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 (edytowane) Stunts :) Filmik z YouTube Edytowane 6 Września 2008 przez TheMax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 Gierka była wypasiona, ale radzę Ci nie graj w nią teraz bo sobie tylko zrujnujesz wspomnienie z dzieciństwa... ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 zdecydowanie stunts pamietam te niemozliwe trasy zrobione tylko po to aby patrzec jak komputerowi przeciwnicy daciach!a ^^ a ja z penalty points sobie objezdzam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rav85 Opublikowano 6 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2008 i była na 386 :P stunts , nawet parę lat temu wyszła 2 cześć pod trochę inna nazwa ale się już nie przyjęła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 Szukam podobnej strategii do Original war. Grafika nie stanowi ograniczeń. Najważniejsza musi być fabuła + trudność ( ma być trudne jak cholera ;) ), ponieważ to myślę dodaje uroku tego typu grom i jest to cholernie wciągające. Do tego chciałbym, żebyście mi polecili jakieś fajne fps podobne do coda,moha.Ważne, żeby były to takie realne strzelanki ( czyt. nie strzelanie do zombie czy czegoś tylko do ludzi ). +W co grałem lub czego nie musicie polecać ? : -C&C do KW -CoD 2-4 ( 3 na konsole ) -MohA -Crisis -FarCry -Quake 4 -AoE -AoM - i wiele, wiele innych ale to takie standardowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 8 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2008 (edytowane) Ze swojej strony chciałem podziękować za zachętę do feara. Podstawka wypasik, extr point kończę - miodzio i człowiek nawet stary podskoczy czasem ze strachu:D. Z nudów wkrótce atakuję max'a 2 i silent hill 4....wiem, wiem że pisałem że się boję...ale nie mogę się powstrzymać:D. pozdrawiam i polecam te tytuły! @belcik btw. wywal obrazki z podpisu - its banned here edit 1: stunts ma super grafikę! a pamiętacie "car & driver" ? do dziś mam oryginał na 4 dyskietkach:P Edytowane 8 Września 2008 przez Tolokan_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plastic11 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Kiedyś grałem w demo gry i nie pamiętam tytułu. Była to strategia wojenna w której zapamiętałem taką charakterystyczną cechę że do czołgów i samochodów zbierało i tankowało się benzynę w kanistrach żeby można było ich używać.moze Soldiers: Men of Honour? (nie pamietam dokladnie, malo w to gralem) No i wreszcie - sam mam problem. Szukam jakiejś przygówki - co więcej - w miarę łatwej, o prze-genialnej fabule i po polsku. Fahrenheit jest IMO swietny. Chyba nawet jest polska kinowka. Stunts Filmik z YouTube az mi ciary po plecach przeszly jak zobaczylem to menu. stara poczciwa Amiga 1200 dala tyle zabawy :) ktos tam jeszcze pytal o strategie. moje dwie ulubione, ktore polecam kazdemu to C&C:Generals + Zero Hour oraz Company of Heroes + Opposing Fronts. Obie swietne i w obie nie ma sensu grac bez dodatkow. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 Nie wie ktoś czy któraś z ostarnich części tomb raidera nie jest przypadkiem dobra? Bo zagrałbym w cos tego typu... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...