raven_88 Opublikowano 13 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 O Anniversary się nie wypowiem, bo grałem tylko w demo, ale Legend był imho sympatyczny...i myślę, że wart obadania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BorysVasiliev Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 grałem w to za czasów pegazusa ale nie moge sobie przypomniec tytulu. Moze ktos pomoze albo chociaz cos kojarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 (edytowane) Sysak: Anniversary. Edytowane 14 Września 2008 przez Jin* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 szukam strategii - może być ekonomiczna(ala Zeus), wojenna czy też fantasy. Lista tego w co już grałem : Company of heroes Zeus, Cleopatra, AoE, C&C, i jeszcze inne ale nie pamietam :/ Mogą być jakieś starsze, mniej znane ale grywalne i wciągające, polećcie mi swoje ulubione tytuły:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artuditu Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Przedewszystkim Star Craft!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 (edytowane) TeLe Jest kilka dosyć ciekawych tytułów, takich... hmm nie standardowych ;) Sprawdź: World in Conflict, Original War(z naciskiem na OWara, bo będę zawsze polecał tą świetną grę ;) ), Supreme Commandera, Warcrafta 3 [mega wciągające multi], Armies of Exigo, seria Total War, SpellForce 2, Dungeon Keeper 2, Wh40k Dawn of War kolejność przypadkowa ;) do wyboru do koloru ;) zapomniałem o hicie ostatnich dni czyli Spore, w niego jeszcze nie grałem Edytowane 16 Września 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeLe Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 WiC zaliczony, W3 także(tylko sp, jakoś mnie multi nie wciągnęło),Suprem Commander - krótka przygoda, nie przypadł mi do gustu, tak samo Total War, oba Spellforc'y też zaliczone...Co do reszty - poczytam recenzje i zobaczę:) Dzięki wielkie za te tytuły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyyzy Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Poleć ktoś strategię [najlepiej coś nowszego] gdzie akcja rozgrywa się w kosmosie [sci-fi]... Dodam, że w takie tytuły jak Starcraft, Master of Orion, Hegemonia, Homeworld, C&C3, Dune - grałem... Dzięki z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 Sins of a Solar Empire Supreme Commander Warhammer 40,000 Darwinia DEFCON Earth 21xx Ground Control Star Wars: EaW ...i wiele, wiele innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 20 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2008 (edytowane) Szukam gry.. z tym, że to była gra na PSX ;) Nie pamiętam nazwy.. ale była to strzelanka z góry (coś jak crimsonland czy alien shooter), gdzie były epizody ze szpitalem psychiatrycznym (może nawet cała gra się tam rozgrywała, naprawdę nie pamiętam ;) ) Wiem, że była to dosyć głośna gra i... baaardzo brutalna :] Znalazłem! :) Chodziło mi o Loaded. Edytowane 20 Września 2008 przez Black_war Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ombre Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 lanik na 4-6osob, jakies gry z dobrym mp, trybem cooperative itp.? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Gierka była "wbudowana" chyba w win 3.11, ale nie dam głowy, ogólnie z tamtych czasów. Trzeba było wylądować satelitą na planecie, było tylko jedno, płaskie miejsce do lądowania. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kryptos Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Poleci ktoś jakieś TPP z fajnym systemem walki, coś a'la Prince Of Persia, Assassin's Creed, Enter The Matrix, czy Władca Pierścieni: Powrót Króla? Z góry dzięki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marminho Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Jak dla mnie fajny system walki jest w Wiedzminie, ale chyba nie o to ci dokładnie chodziło. :D Od siebie mogę polecić Devil May Cry 3/4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bonnou Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Poleci ktoś jakieś TPP z fajnym systemem walki, coś a'la Prince Of Persia, Assassin's Creed, Enter The Matrix, czy Władca Pierścieni: Powrót Króla? Z góry dzięki. A może być coś z deka starszego ? Rune: halls of valhalla - świetna gra, graficznie jest bardzo do tyłu ale ten klimat... Raczej już nie kupisz nówki, może używkę jakąś dorwiesz. Edytowane 26 Września 2008 przez Stachuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 (edytowane) Od biedy może być jeszcze - Star Wars Jedi Knight II (lub Jedi Academy), albo Blood Rayne (grałem tylko w 1, podobno na PC ma jakieś problemy techniczne, ale osobiście jakoś tego nie doświadczyłem - za to fajnie było się zastawiać ciałem Niemca przed kulami, wgryzając mu się jednocześnie w szyje ;)). Edytowane 26 Września 2008 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Polećcie mi jakąś bardzo dobrą grę. Nie chodzi mi tutaj o nowości bo komp już nie wyrabia, grafika nie jest ważna, ale żeby klimatyczna była, dobra fabuła. Czyli to co najważniejsze w grach. Ostatnio w końcu przeszedłem half-Life 1, genialne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Planescape: Torment :) A z nowszych mozesz Wiedzmina obadac. EDIT: a jak HL1 sie podobal, to i HL2 by warto ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Poszukuję gry (nie aż takiej starej) w której graliśmy żołnierzykami (takimi zielonymi, zabawkowymi), coś podobne do np. World in Conflict tylko, że właśnie tymi plastikowymi wojakami. Może ktoś to pamięta i podrzuci nazwę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vENiZE Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Army Men? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
westsajd Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 O tak, dzięki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio21 Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 EDIT: a jak HL1 sie podobal, to i HL2 by warto ;)2 część przeszedłem jak jeszcze była nowością i do dziś nie mam pojęcia nad czym ludzie się podniecają. Zwykła strzelanka... Coś jeszcze macie w zanadrzu? Nie musi być FPS. Jest może coś podobnego do Fahrenheit ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaciekCi Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 Chciałbym mieć jakiś sumulator jazdy, nie po torze. Fajnie by było pograć w Midtown Madness czy Test Drive Unlimited, jednak ani jedna ani druga gra nie obsługują Logitecha G25 w 100% i fizyka w TDU jest ... nienaturalna z tą kierownicą - dobry tryb jazdy jest np. w GT Legends, GTR2 , rFactor. Jednak żadna z tych gier nie oferuje typowego "Freeride" żebym to sobie mógł pośmigać po mieście, zakręty, uliczki itd. Ma może ktoś jakiś pomysł na grę/symulator jazdy który w pełni obsłuży G25 ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeoPL Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 (edytowane) Witam Panowie. Może tutaj ktoś mi pomoże. Poszukuję gry kosmicznej 2D (była w jakiejś gazecie jako mini-gra), która jest grą turową. Mianowicie ustawia się liczbę playerów oraz broń i mapę bodaj. Gra wyglądała tak, że było kilka planet i miało się swój statek na jednej z tych planet. Na innych planetach też były statki CPU. Celowało się za pomocą myszki, oprawa graficzna dość ładna. Gra chyba była z 2001 roku. Ogólnie coś jak worms 2, tylko w kosmosie na planetach. Może ktoś pamięta ten tytuł? Chyba to w jakimś komputer świecie było. Dzięki z góry. EDIT: Już sobie przypomniałem. Gra się nazywa WarheadsSE. Polecam fanom Wormsów :). Pozdro. Edytowane 1 Października 2008 przez MeoPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 grałem w to za czasów pegazusa ale nie moge sobie przypomniec tytulu. Moze ktos pomoze albo chociaz cos kojarzy? Podobne do Rygar ale nie wiem czy to dokladnie to Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
belcik Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 (edytowane) Możecie polecić mi jakąś fajną strategię ( rts? ) ??? Najlepiej coś podobnego do Original War, C&C TW/RA2,World in Conflict. Wiem, że nie ma drugiej takiej stategii jak ow i wic ale może coś podobnego. Nie polecajcie : - Sup com, - reszty części cc, - no i takich stategii jak aoe, polanie czy co. Wolę, żeby gra była tak od II WŚ do dzisiejszych czasów. Fajnie jeszcze, żeby miała "wciągającą" fabułę xD. Edytowane 22 Października 2008 przez belcik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Grałeś w Company of Heroes? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jake79 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 (edytowane) Też polecałbym Company of Heroes. Prosta i fajna gra, a do tego dopracowana w detalach. Jeżeli masz więcej czasu - seria Total War rules :wink: ...a teraz moje pytanie. Chciałbym zagrać dla odmiany w jakąś prostą grę akcji, coś ala F.E.A.R./Call of Duty 4 (niezbyt absorbujące mózg walenie - tego obecnie pragnę z głębi serca). Zastanawiam się w zasadzie nad trzema tytułami: - Bioshock; - Dead Space; - Crisis/Crisis Warhead. Pomóżcie drodzy koledzy :wink: Edytowane 25 Października 2008 przez Jake79 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Bioshock! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2008 Bioshock ;o. To jedno z niewielu singli które warto było kupić nawet za 160 zł ;]. Dla mnie coś pięknego bo gra sie okazała lepsza niż zapowiedzi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...