Caehl Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 Poszukuje tytułu, który przez wiekszosc uzytkowników jest na pewno znany. Chodzi tu o starą gierke, jeszcze za czasów hegemonii Windowsa 98. Zwykłe strzelanie do balonów z łuku, przez zawodnika z aparycją dziwnym trafem przypominającą Wilhelm Tella czy innego Robin Hooda :wink: Regulowało sie kąt nachylenia i siłę strzału. Mechanika gry bardzo podobna do tej : http://www.freeonlinegames.com/arcade-game...oon-hunter.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2009 szukam gierki to taka z innowacyjnych :) strategia zaczynasz od planety czy czegoś w ten deseń i potem takim fiutkiem możesz latać dalej wydawało mi się, że nazywa się to euphoria czy coś w ten deseń ale jakoś nie mogę znaleźć przez google niedawno wyszło w wersji płatnej. Help people :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://images.google.com/imgres?imgurl=htt...1E4SxsAaX6u3nAw Echelon? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 Trochę z innej beczki - czy ktoś wie, gdzie można dostać dodatek do RA2 - Yuri's Revenge ? Na Alledrogo itp. dostępna jest tylko podstawka. Dodatku brak :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 http://cgi.ebay.com/Command-Conquer-Red-Al...=item2c52147cf5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 (edytowane) Trochę z innej beczki - czy ktoś wie, gdzie można dostać dodatek do RA2 - Yuri's Revenge ? Na Alledrogo itp. dostępna jest tylko podstawka. Dodatku brak :( Najprędzej to kupując The First Decade jeśli gdzieś ten zestawik można dostać. Edit: >>TFD całkiem tanio<< Edytowane 6 Grudnia 2009 przez OCM4n14k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 6 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2009 OCM4n14k - thx. Dokładnie tego szukałem. Już wiem co chcę pod choinkę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopl01 Opublikowano 9 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Grudnia 2009 (edytowane) wie ktos co to za gra (nie znam tytulu i gralem w nia kilka lat temu !!!help!!! )? : akcja miala miejsce w przyszlosci, mozna bylo kupowac (lub rekrutowac wojsko nie pamietam dokladnie), budowac rozne obiekty, jest do katregoria defence, i nie pamietam czy to bylo 2d czy 3d czy 4d, nie byla trudna, ale fajna z gory dzieki PS po rozpoczeciu misji wydok byl z loty ptaka i mozna tam bylo jeszcze wydobywac krysztaly (kase), a teren byl zroznicowany Edytowane 12 Grudnia 2009 przez mariopl01 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tolokan_PL Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2009 (edytowane) Witam, ja poszukuje czegos co ruszy pod Hp nx7400 (gma950 - bodajrze). Teraz mecze na tym sprzecie nwn (totalna nuda), probowalem planscape torment, arkadium. Wszelkie fallouty czy baldury mam juz za soba. Szukam gierki, w ktorej bedzie trzeba troche pomyslec i przezyc (powiedzmy ) przygode. Gry, w ktorych rzeczywiscie sledzilem losy bohatera to final fantasy 7, chrono trigger, baldury i fallouty. Nie lubie gierek sportowych, w kosmosie i wiekszosci wyscigowych. Jesli ktos ma pomysl to z gory dziekuje. pozdrawiam:: Edytowane 17 Grudnia 2009 przez Tolokan_PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 18 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2009 Z RPG: Jak grałeś w FF7, to spróbuj na jakimś emulatorze Final Fantasy 6 odpalić, albo 'Bahamut Lagoon'; z zachodnich produkcji można pograć w Might and Magic 6 ,7, 8,; ze strategii: ja na GMA950 obecnie męcze: Battle of Wesnoth, no i oczywiście nieśmiertelny Heroes 3 z dodatkami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariopl01 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2009 wie ktos jak samemu zrobic mod do the sims 2 ? i czy w ogole mozna ? :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss1394 Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Szukam ciekawej gry (jeżeli będzie z dobrym multi to fajnie ;]) z gatunków: FPS, RPG, RTS, TPP, ewentualnie sportową lub ścigałke Te mam już zaliczone: GTA 3, VC, SA, 4,CoD 1,2,4,5,6 , Call of Juarez 1 i 2, Empire Earth 2, Hearts of Iron 2, Soldiers Ludzie Honoru, Mafia, Fallout 1 i 2 ,Mount and Blade, TES Morrowind i Oblivion, Battlefield 1942 i 2, Crysis i Warhead, PES 4 i 2010, Dirt 2, Need for Speedy rózne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 Armed Assault chodzi o jedynkę, już chyba za grosze się kupi podstawę i dodatek. W podstawie kampania furory nie robi jak w dawnym Operation Flashpoint ale ujdzie, za to w dodatku jest fenomenalna + 2 taka mini. No i multi jest super chodź ludziska już bardziej pocinają w ArmA2. Co do ArmA2 jak masz mocny sprzęt to możesz się skusić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wreq Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2010 L4D 1/2 - tylko i wyłącznie multi... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adamuss1394 Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 A co powiecie na Company of Heroes, Just Cause? Dobre gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buziaczek Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam, Poszukuję jakiejś ciekawej gry w stylu: 1)anno 1404 - ekonomiczno/strategiczny z nastawieniem na jakiś fajny rozwój, odkrywanie nowych zasobów wraz z rozwojem, tak jak w anno. Byle nie wojenny. 2)battleforge - jakiś taki mmo ciekawy. Chciałbym żeby były to gry z ostatniego czasu i z dobrą grafą, abym mógł wykorzystać trochę sprzęt z podpisu. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konkurs Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2010 (edytowane) Szukam ciekawej gry (jeżeli będzie z dobrym multi to fajnie ;]) z gatunków: FPS, RPG, RTS, TPP, ewentualnie sportową lub ścigałke America's Army 2.8.x.x - darmowa i genialny multiplayer (brak single). Natomiast AA 3.x bym odpuścił sobie, ale jeżeli nie grałeś w żadnego AA, to może Tobie 3.x bardziej przypodoba się. A co powiecie na Company of Heroes, Just Cause? Dobre gry?Just Cause dla mnie to średniak, który znudził mi się po pierwszej sesji CoH to jedna z lepszych strategii. Jeżeli W40k DoW Ci się podobał, to i ta gra powinna przypaść Ci do gustu, choć oczywiście to inne realia są! Edytowane 10 Stycznia 2010 przez konkurs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaaban Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 (edytowane) Poszukuję ciekawej gry w jakimkolwiek stylu. Gram (a właściwie grałem) we wszystko, FPP, TPP, RTS, RPG, samochodowe, no może prócz przygodówek. Możecie polecić mi jakieś gry z ostatniego czasu? Jak narazie przeszedłem CoD5, gram w CoD6. Grałem w need for speed shift i jak dla mnie jest tragiczny ;). Można prosić o jakieś kolejne tytuły? Byłbym niezmiernie wdzięczny :) Edytowane 14 Stycznia 2010 przez Kaaban Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2010 Ja się zachwycam batman arkham asylum, dla mnie gra roku 2009, nie sądziłem, że jakaś "konsolówka" mnie tak wciągnie, na liczniku 18h i dopiero z 40% gry a nie odkrywam i tak wszystkich sekretów. Poczytaj sobie może temat o grze roku 2009, coś znajdziesz dla siebie. :) Z samochodówek dirt 2 całkiem fajny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Panowie szukam gry pokroju jagged alliance 2 :) Turowe bitwy, dużo statystyk, rodzajów broni itp. jakiś handel - ogólnie żeby gra miała to "coś". Fallout1 i 2, Hired Guns, jagged alliance wszystkie cześć i zaliczone. Jakaś podpowiedź ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnny00 Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 jak z handlem to moze pierwsze 3 x-com'y? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 zapomniałem dopisać :) grałem jeszcze na 486 w ufo :) i jakieś nowsze wersje ufo albo już tak nie wciagały Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaz!o Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Fallout Tactics? Mnie przypadła do gustu, rozgrywałem całość w turach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sniapek Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 Nudzi mi się troche na laptopie, są gry (chociaż jest ich raczej bardzo nie wiele) w które na tym... można pograć ;). Poszukuje raczej gier przygodowych typu: Kaan (http://www.microids.com/jeu/en/69/screenshots/copyrighter_3.jpg) albo serious sam. Mój laptop: Intel Pentium Dual Core 2,0 Ghz, 3 GB RAM DDR2 i Media Accelerator 4500M :|, także gry mniej więcej z takimi wymaganiami powinno spokojnie chodzić.: wymagania sprzętowe: Pentium III 800MHz, 128MB RAM, 32MB akcelerator 3D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 25 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2010 (edytowane) Nie wiem, może spróbuj się dorwać do serii Jedi Knight ? , przy odrobinie szczęścia może nawet Jedi Knight: Jedi Academy ci pójdzie ? Zamiast Serious Sama - możesz Unreala (Unreal Tournament - np. III), albo Quake III Arenę odpalić :P... Edytowane 25 Stycznia 2010 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2010 Kaz!o - Fallout Tactics zaliczony, oj dawno ale zaliczony ;) sniapek - na twoim lapku pójdzie całkiem sporo gier. Nawet taki call of duty 4 na 800/600 LOW detal będzie śmigać i jest całkiem przyjemny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIGO55 Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam all.To mój pierwszy post więc prosze o wyrozumiałośc.Szukam takiej fajnej gry której tytułu nie pamiętam...Chodziło się w niej magikiem który miał rozne czary np.wypuszczenie królików z kapelusza itp.To była kolorowa platformówka(jeśli to coś pomoże to w jednej planszy walczyło się z hamburgerem).Jeśli ktoś pamięta tą grę niech napisze.Z góry thx. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MariaBarring Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam, jak w tytule. Gra miała po prawej stronie panel z dodatkami które są aktywne, obok każdego wyświetlało się ile sekund aktywny jeszcze będzie. Były różne bonusy do złapania- "murek" pod padem żeby piłka nie spadła który był brązowy i wyglądał jak.. hm.. murek xD. Była chyba "fireball" i bonus który powodował że na x sekund runda była czarna- nic nie było widać. Bardzo proszę o pomoc, to naprawdę męczy jak człowiek usilnie stara się sobie o czymś przypomnieć a nie może :] a jakby ktoś korzystał z kodów do tej gry to wiem że coś wciśnięte z [T] sprawiało że czas "murka" przedłużał się o 20-30(???) sekund. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GIGO55 Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2010 @up Akurat tej gry nie pamiętam ale jak lubisz takie gry to polecam magic ball'a (jedynke) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d0nMD Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Czy moglibyście polecić jakąś lepszą grę, która zadziała na Atomie N330, 2GB RAM i ION (GF9400M) i nie będzie wyglądać szpetnie na 24"? Preferowany gatunek: akcja! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...