Christine Opublikowano 26 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2011 Dziękuję ci bardzo!!! To ta gra! Dostajesz plusika! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciem Opublikowano 27 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2011 witam szukam jakiejs gry podobnej do age of mythology o podobnej tematyce , czyt. mitologia ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 28 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2011 Category:Mythology-based video games - Wikipedia, the free encyclopedia 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) Witam, niewiem czy piszę w dobrym poście, ale szukam kilka fajnych gierek, najlepiej samochodówki i strzelanki na podane wymagania: procesor - intel core 2 duo t4500 1 MB L2 cache 2.3 GHZ, Grafika - Ati radeon HD 4570 512 MB, RAM 3GB DDR3, zawsze zapomni dopisać, że może być coś w stylu gta, mafia (choć niewiem czy pójdzie). Z góry dzięki za odpowiedź i pozdrawiam. Edytowane 2 Lutego 2011 przez patmil18 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 (edytowane) -Devil May Cry 4; -posprawdzaj może najnowsze Need For Speed ; -Crysis wciaż jeszcze żyje ; -może warto sprawdzić Bioshocka z dwójką - grafika już starsza - ale klimat wciąż porządny; -Na czystą strzelankę turniejową - Unreal Tournament 3;; - jeśli chodzi o sandboxy to w zeszłym roku pojawił się 'Red Dead Redemption' (GTA na dzikim zachodzie) i ludzie się zachwycają. + jest jeszcze 'Prototype' Tyle co mi do głowy przychodzi bogram głównie w RPGi Edytowane 2 Lutego 2011 przez Thomas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 RDR jest wyłącznie na konsole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 A możecie coś polecić co by na prawdę weszło na mojego lapka ? -Crysis wciaż jeszcze żyje ; na 8 GB/s przepustowości na grafie i 220 Mh/z na rdzeniu ? chyba kpisz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Half-Life 2, GRID, Richard Burns' Rally. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patmil18 Opublikowano 2 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2011 Dzięki za pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 5 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 5 Lutego 2011 O ostatnich 2 nfs zapomnij, Mass Effect, Mass Effect 2, Dead Space śmigają. PS. Na bank nie masz 220mhz na grafie. Może w 2d. Jakby Ci brakowało wydajności to pobaw się w podkręcanie MSI Afterburnerem. Mam zapisany profil do grania który podbija takty (tak jak w sigu) i różnica jest widoczna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 szukam platformowki/zreczosciowki koniecznie 2d cos jak super mario etc znajdzie sie cos ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 (edytowane) Jakieś specyficzne wymagania? Bo platformówek 2D jest od groma i jeszcze trochę. ed. sprawdź to. Nie miałem okazji zagrać, ale ludzie chwalą ;) Edytowane 10 Lutego 2011 przez zzizzy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 szukam platformowki/zreczosciowki koniecznie 2d cos jak super mario etc znajdzie sie cos ? I wanna be the guy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Jakieś specyficzne wymagania? Bo platformówek 2D jest od groma i jeszcze trochę. ed. sprawdź to. Nie miałem okazji zagrać, ale ludzie chwalą ;) no wlasnie zapomialem dopisac zadnych zabaw z czasem ;-)moje dziewcze nie bardzo takowe lubi chodzi o w ktorej : 1) zbierasz diamenciki/kwiatuszki etc 2) jest kolorowa 3 zniezbyt trudna ;-) takie cos byloby idealne ( tj ta konkretnagre moje dziwecze juz przeszlo ) :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr No Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 no wlasnie zapomialem dopisac zadnych zabaw z czasem ;-)moje dziewcze nie bardzo takowe lubi chodzi o w ktorej : 1) zbierasz diamenciki/kwiatuszki etc 2) jest kolorowa 3 zniezbyt trudna ;-) takie cos byloby idealne ( tj ta konkretnagre moje dziwecze juz przeszlo ) :] Jazz Jackrabbit 2 jak znalazł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 SuperFrog, tylko nie wiem czy jest w ogóle dostępne, a jeśli nawet to potrzebny by był chyba emulator Amigi. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 Jest wersja PC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 10 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2011 1) zbierasz diamenciki/kwiatuszki etc 2) jest kolorowa 3 zniezbyt trudna ;-) Z nowszych: Dream Cherry, Warlock Bentspine, Rocky Memphis and the Temple of Ophuxoff, Dustforce, Super Mario Bros. X. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 Może kup kobiecie PSX i Crash Bandicoot 3? Ciężko o drugą tak dobrą plarformówkę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 tylko jest jeden problem skreslajacy ja : 3d ;-) zreszta mam ps2 ;-) 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 12 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2011 (edytowane) Aha, ok..to jest co prawda 3d ale w konwencji 2D, ja bym nie skreślał tej gierki.. A może Ruff 'n' Tumble - Mashup ewentualnie oryginalny rom i emu amigi Edytowane 12 Lutego 2011 przez dr.elich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2011 Może kup kobiecie PSX i Crash Bandicoot 3? Ciężko o drugą tak dobrą plarformówkę Albo podepnij jej pada i skonfiguruj emulator PSX. Gra jest wypas. Oprócz tego też polecam Jazz Jackrabit, Lomax, pierwsze 2 Raymany i jak mi jeszcze coś wpadnie do głowy to dopiszę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 (edytowane) Pomyłka:) Edytowane 25 Lutego 2011 przez stop1990 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stop1990 Opublikowano 25 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2011 Witam, szukam gry LOGICZNEJ w ktora gralem okolo 10 lat temu. Niestety nie pamietam jak gra sie nazywa i wszelkie sposoby jej wyszukania w googlach niestety na razie nie pomogly. Moze wy ja pamietacie. Opisze mniej wiecej o co w niej chodzilo. Gra polega na odgadnieciu ukrytej sekwencji kolorw. Komputer losowo generuje sekwencje kolorow np. 5 i uklada je w linii poziomej. Gracz ma za zadanie w okreslonej liczbie krokow odgadnac poszczegolne kolory na poszczegolnych 5 pozycjach. Do tego w pierwszym ruchu wybiera na poszczegolnych pozycjachpropozycje poszczegolnych kolorów z palety np. 12 dostepnych kolorów. Komputer udziela informacji ile kolorow wybranych przez gracza jest w ukrytej sekwencji oraz czy ktorys z kolorow jest na swojej pozycji. I tak powtarza sie poszczegolne kroki az dojdzie sie do prawidlowego ustalenia jaki kolor jest na poszczegolnych pozycjach. Gra ma kilka poziomow trudnosci tzn moze byc np. paleta 15 kolorow z ktorych trzeba odgadnac 5 kolorów w 5 ruchach. Gra jest naprawde mocno logiczna i trzeba niezle sie napocic aby zmiescic sie w nieduzej liczbie ruchów. Jesli ktos pamieta nazwe gry bede wdzieczny:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XnIcRaM Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 z jakiej gry to może być? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 Jakieś MMO. TinEye nie pokazuje nic. Chociaż te obrazki rzadko kiedy są podobne do rzeczywistego wyglądu gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
XnIcRaM Opublikowano 27 Lutego 2011 Zgłoś Opublikowano 27 Lutego 2011 dodam jeszcze że był to fragment tła na gry-online Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Szukam gry, ktora bedzie wygladala tak dobrze jak Eve Online, nie musi byc online i glownym celem bedzie mining, eksploracja i ekonomia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 1 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2011 Szukam gry, ktora bedzie wygladala tak dobrze jak Eve Online, nie musi byc online i glownym celem bedzie mining, eksploracja i ekonomia. Nie wiem, w jakim stopniu odpowiada twoim oczekiwaniom, ale sprawdź . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yamaykee Opublikowano 3 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2011 Witam, szukam gry LOGICZNEJ w ktora gralem okolo 10 lat temu. Niestety nie pamietam jak gra sie nazywa i wszelkie sposoby jej wyszukania w googlach niestety na razie nie pomogly. Moze wy ja pamietacie. Opisze mniej wiecej o co w niej chodzilo. ... grałem kiedyś w planszówkę o tych samych zasadach - nazywała się mastermind. może to Ci pomoże w poszukiwaniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...