KombinezonMario Opublikowano 19 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2011 Może Oblivion? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el caco Opublikowano 20 Grudnia 2011 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2011 1. Drakensang, Jade Empire, Fable, 2. DNF, FEAR (1+dodatki, 2), Hard Reset, Singularity, O Jade Empire zapomniałem, a pamiętam, że jak wychodziło na konsole to miałem ochotę w to zagrać. Hard Reset i Singularity wyglądają zachęcająco ale jak widzę na trailerach te rozpadające się ściany to wydaje mi się, że prędzej usłyszę ironiczny śmiech dobiegający z procesora niż faktycznie w to zagram. Może Oblivion? Jakoś nie mogę się przekonać do tej gry. Morrowind miał IMHO o wiele lepszy klimat. Dziękuje uprzejmie za propozycje. B-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czubas Opublikowano 2 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2012 Witam. Szukam starej gry w która grało się w szkole może tez wy w nią graliście bysia to stara gra 1995 - 2000 może i nawet starsza. Gra była podobna do tej (http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10120) tylko ze przeskakiwało się z klocka na klocek właśnie takim pojazdem "kosmicznym". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahiko Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Siemka Poszukuje starej gierki strategicznej ,w ktorej w single player mialem wioske ogrodzona od razu palisada. byly tez 2 wioski komputerowe ,a na dole mapy byl las w ktorym chodzil taki mag i strzelal piorunami;d.Nie pamietam tytulu a gra mi zapadła w sercu dosłownie jak by ktos skojarzyl sobie bylbym wdzieczny za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 4 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2012 Polanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yahiko Opublikowano 5 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2012 Nie to nie sa polanie, ta gra jest o wiele starsza od polan, ale wiecej szczegółów nie podam bo jak gralem w ta gierke to bylem małym bachorem;d Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowson Opublikowano 16 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2012 (edytowane) cześć. koledzy szukam gry z dawnych czasów. widok z góry na samolot i ostra strzelanka do innych samolotów. tytuł to był chyba jakiś rok i coś tam jeszcze. PS. widziałem podobną grę na telefon z androidem : Air Attack gra na PC Edytowane 16 Stycznia 2012 przez nowson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dr.elich Opublikowano 17 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2012 1942? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 18 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2012 Witam. Szukam starej gry w która grało się w szkole może tez wy w nią graliście bysia to stara gra 1995 - 2000 może i nawet starsza. Gra była podobna do tej (http://www.gry-online.pl/S016.asp?ID=10120) tylko ze przeskakiwało się z klocka na klocek właśnie takim pojazdem "kosmicznym". Ta gra to Skyroads :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 Witam Szukam nazwy gry której zapomniałem. Była to piłka nożna, widok z góry, prost grafika w tym stylu: Tworzyło się swojego zawodnika i grało nim, można było wołać o podanie do kolegów wtedy gościu krzyczał "GIMME" Dostępne były też treningi bodajże na czas gdzie robiło się np slalomy między pachołkami. Ktoś kojarzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klinsmann Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 @Radex, to Sensible World of Soccer :) albo New Star Soccer :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 21 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2012 New Star Soccer :) dzięki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciciu Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Witam Szkam gry z okolic roku 2000 - 2001 chyba. Gra prosta, chodzi o jakąś wersję kulek gdzie grało się przeciwko PC na zmianę. Plansza byłą podzielona na siatkę kwadracików, na każdym kwadraciku była jedna kulka. przesuwająć się o jedno pole kulki się mnożyły natomiast przeskakując o dwa pola nie. Po postawieniu kulki na polu stycznym z kulkami wroga, przejmowałem jego kulki i tak na zmianę. Chodziło o zapełnienie całej planszy mając więcej kulek niż przeciwnik. Wiem że w późniejszych levelach przeciwnik zamiast kulek miał skorpiony chyba. Plansze też były niesymetryczne. Grafika z tego co pamietam też nie najgorsza... Demo gry chyba było w tatym czasie w CDA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 Coś w stylu Reversów na kurniku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciciu Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 cod podobnego tylko w tatmtej grze zasady były chyba troche inne i gra nie była tak prymitywna pod wzgledem grafiki jak reversi na kurniku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) Szukam gry grałem w to bardzo dawno gra była gratis do jakiegoś czasopisma komputerowego. Chodziło się jakimś więźniem lub uciekinierem. Trzeba było zwiać z takiego obozu kopać dołki żeby wydostać sie po za ogrodzenie uwarzać na strażników itd.. Bardzo fajna gra jak przypomne sobie więcej szczegułów to dam znać. A i jeszcze jedno strażnik jak cię na czymś przyłapał to mówił do cibie " what are you doing" i jak mu się sprzeciwiłeś to ginąłeś.. Tam się wypełniało jakieś mise gra nie była cała czas w obozię ale mnie złapali i w nim zamknęli.. była też misja w betonowym więzieniu i na lotnisku.. Edytowane 24 Stycznia 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ivanov Opublikowano 24 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2012 (edytowane) @marantz 5003 Może chodzi o The Great Escape? Albo Prisoner of War? Edytowane 24 Stycznia 2012 przez ivanov Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marantz5003 Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 (edytowane) tak to jest ta pierwsza gra dziękiuje :) Szkoda że ta gra nie obsługuje trybu 1080p :( W co warto zagrać ze starszych gier? Edytowane 25 Stycznia 2012 przez marantz5003 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 marantz5003 - jak lubisz takie "unikanie wykrycia", to odpal 2 pierwsze części Thiefa i od razu graj na poziomie Expert, naprawdę jest sporo frajdy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciciu Opublikowano 25 Stycznia 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2012 jakiś pomysł co do mojego pytania? Wiem, że to tylko kulki ale nie spotkałem podobnej wersji nigdzie. Wiem, że grało się chyba niebieskimi kulkami a przeciwnik lub przeciwnicy (chyba był lvl przeciwko 2 pc) mieli rozne kolory, i tak jak już wczesniej mowiłem w jednym z leveli, przeciwnik zamiast kulek miał skorpiony. Gra z tego co pamętam miałą całkiem w miarę grafikę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2012 (edytowane) Edytowane 7 Lutego 2012 przez Włodi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerios83 Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 (edytowane) Szukam starszej gry. 4 postacie - 2 facetów, 2 laski można sobie było wybrać i szło się przez miasto tłukąc kolesiów i rozwalając samochody (można było podnosić broń i rzucać kolesiami, byli też bossowie)... Jak na owe czasy była to super grafika 3D. Jedna z postaci nazywała się chyba HAWK. Bajerem była możliwość zabawy w 2 na jednym kompie. Coś jak Crime Life: Gang Wars. EDIT: mam Fighting Force Edytowane 20 Lutego 2012 przez kerios83 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2012 kerios83 - Fighting Force. Swoją drogą naprawdę fajna gierka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samszani Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam! Poszukuje ostatnio starej gry o tematyce wojennej. Lata się w niej helikopterem o ile dobrze pamiętam to też dało się poruszać poduszkowcem. Widok gry był z góry na ziemie. Gra posiadała opcje ratowania zakładników i dostarczania ich do bazy/statku. Jeśli ktoś pamięta nazwę tej gierki to bym bardzo prosił o podanie gdyż zagrałbym sobie w tego starego klasyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 21 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2012 Witam! Poszukuje ostatnio starej gry o tematyce wojennej. Lata się w niej helikopterem o ile dobrze pamiętam to też dało się poruszać poduszkowcem. Widok gry był z góry na ziemie. Gra posiadała opcje ratowania zakładników i dostarczania ich do bazy/statku. Jeśli ktoś pamięta nazwę tej gierki to bym bardzo prosił o podanie gdyż zagrałbym sobie w tego starego klasyka. A to nie było czasem stare "Desert Strike"? Miałem to lata temu na segę. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazenek Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Ciciu szukam właśnie tej samej gry :) Nigdy nie mogłem przejść tego levelu ze skorpionami, bo byłem mały. Gra byłą tak diabelnie dobra, ale nie pamiętam tytułu, chyba clone coś tam, ale nie jestem niczego pewien. Wydaje mi się że my zawsze mieliśmy zielone kulki, a wróg miał niebieskie. Tu podobny temat w którym proszę o ten tytuł :) Szukam gry... [Wszystko Tutaj] - Strona 214 - polish:Elite:board Mi od długiego czasu nie może dać spokój pewna stara gra której nazwy nie pamiętam Wiem, że chyba clone coś tam. O co w grze chodziło: Była szachownica, nie jakaś prosta tylko duża z paroma ścianami w środku itp. Gracz miał zawsze zielone kulki, przeciwnik niebieskie, czerwone, lub nawet skorpiony zamiast kulek. Klonowało się swoje kulki na szachownice, na pola w odstępie 2 kratek od swojej kulki ( przesuwająć się o jedno pole kulki się mnożyły natomiast przeskakując o dwa pola nie.) i jeśli ono przylegało do kulek przeciwnika, to te zmieniały kolor na barwę gracza. Żeby wygrać trzeba było mieć więcej zajętych pól niż przeciwnik. Bardzo fajna gra grałem w nią z 8-9 lat temu, jest to coś na styl gry reversi tylko dużo lepsze. Proszę o odpowiedź i z góry dzięki za wszelki wysiłek. EDIT: Znalazłem to Colony http://www.midnightsynergy.com/colony/ Edytowane 27 Lutego 2012 przez blazenek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samszani Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 A to nie było czasem stare "Desert Strike"? Miałem to lata temu na segę. Kurcze właśnie nie. Tamta gierka jest dosyć podobna do tej **Seek and Destroy** ale grafika w tamtej jest z lekka lepsza oraz system gry bardziej rozbudowany. Więc ponawiam pytanie : Poszukuje ostatnio starej gry o tematyce wojennej. Lata się w niej helikopterem o ile dobrze pamiętam to też dało się poruszać poduszkowcem. Widok gry był z góry na ziemie. Gra posiadała opcje ratowania zakładników i dostarczania ich do bazy/statku. Jeśli ktoś pamięta nazwę tej gierki to bym bardzo prosił o podanie gdyż zagrałbym sobie w tego starego klasyka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 (edytowane) Witam Szukam gry z 97'-2000 roku, przygodówka point'n'click na 2CD-3CD bodajże z play/click!/cd-action. Archaiczna grafika, pamiętam jedynie tyle, że akcja działa się w świecie po wielkim katakliźmie. na początku główny bohater budził się ze snu, trenował walkę mieczem, i nastepnie przemierzał uliczki zniszczonego miasta. W swoim domu został napadnięty i oblany kwasem lub czymś zarażony. Wszyscy się go bali i chcieli go zabić. Jak sobie coś przypomnę to dopiszę Już pamiętam to Dark Earth. Edytowane 24 Lutego 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dawilt2 Opublikowano 22 Lutego 2012 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2012 Witam szukam gry w ktorej biegało się gościem z laską na plecach a ta laska ma bicz byla to strzelanka fpp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parada Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 Siemka. Szukam od jakiegoś czasu fajnej gry rpg w świecie fantasy z rozbudowanym systemem craftingu. Ważne, żeby widok był z perspektywy 3 osoby. Coś może jak gothic. Zna ktoś jakieś fajne gry tego typu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...