Anihilus Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2012 Dźęki konkurs o tą gre mi chodziło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Parada Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Szukam jakiejś fajnej zręcznościówki typu trine/shank do gry w coopie. Zna ktoś coś takiego może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaijitsu Opublikowano 15 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Kwietnia 2012 (edytowane) Rayman Origin. Little fighter 2 :lol2: Edytowane 15 Kwietnia 2012 przez kaijitsu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prolog Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2012 Panowie swego czasu grałem w cuś o nazwie GROM i niezmiernie mi się gierka podobała, ale gdy wczoraj zobaczyłem screeny to złapałem się za głowę. Trochę w tym ignoranctwa i głupoty, ale widać kolejne coraz to nowsze tytuły wychowały sobie mój wzrok i GROM dziś trochę boli. W obawie przed niecodziennymi wrażeniami wizualnymi na monitorze "FullHD" postanowiłem zapytać czy znacie coś podobnego do przygód naszego przyjaciela w Tybecie, ale nowszego i bardziej zaawansowanego graficznie? Głównie chodzi mi o klimat, tryb sterowania i ciekawą historię. Ewentualnie może ktoś podzieli się wrażeniami co do GROMa na nowej maszynie, bo widzę na jutubie wygląda znacznie lepiej niż na screenach, które widziałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruutalnie Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2012 siemka , słuchajcie grałam parę lat temu w grę w której chodziło się kowbojem , wykonywało różne misje np. trzeba było rozpalić kominek miechem , wysyłać telegramy gra ogólnie taka dla dzieci bardzo chciałabym ją znaleźć , będę wdzięczna, POMOŻECIE? dziękuję z góry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mortex Opublikowano 5 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2012 Fenimore Fillmore: The Westerner ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Modd Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2012 (edytowane) Szukam gry, w którą grałem jakieś 10~ lat temu, chyba przed rokiem 2000. Gra była w 3D, widok chyba TPP, wybierało się jedną z trzech postaci. Wśród nich był taki duży facet w zbroi, który robił pompki na jednej ręce (z tego co pamiętam to przy wyborze postaci), a w drugiej trzymał bodajże topór (na plecach) oraz kobieta. Jestem prawie pewien, że tytuł zaczynał się na literkę V - myślałem, że Vengeance, ale nie mogę nic takiego znaleźć. EDIT Znalazłem. Ta gra to Dark Vengeance. Edytowane 8 Maja 2012 przez Modd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qamer15 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 (edytowane) Witam wszystkich :) Poszukuje gry (prawdopodobnie jakas gra akcji, TPS), widok zza plecow, chodzilo w niej mniej wiecej o strzelanie, bicie i zabijanie :D, pamietam ze jeden z pierwszych poziomow zaczynal sie cut-scenką, na ktorej widac bylo przewracajaca sie ciezarowke, a nastepny/jeden z pozniejszych etapow rozgrywal sie na stacji prawdopodobnie metra (nie jestem w stanie okreslic czy tylko poczatek, czy tez caly poziom). Gra byla dosyc brutalna :D. Mam 19 lat a gralem w ta gierke gdzies miedzy 8 a 11 rokiem zycia wiec ma ona co najmniej 8 lat (ale moze byc starsza :( ), grafika dosyc kwadratowa. Wiem ze opis chaotyczny, a informacji prawie ze nic, ale jezeli ktos mialby pomysl, to prosze o pomoc :) Edytowane 14 Maja 2012 przez qamer15 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeathTomahawk Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Max Payne - Wikipedia, the free encyclopedia ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2012 Panowie swego czasu grałem w cuś o nazwie GROM i niezmiernie mi się gierka podobała, ale gdy wczoraj zobaczyłem screeny to złapałem się za głowę. Trochę w tym ignoranctwa i głupoty, ale widać kolejne coraz to nowsze tytuły wychowały sobie mój wzrok i GROM dziś trochę boli. W obawie przed niecodziennymi wrażeniami wizualnymi na monitorze "FullHD" postanowiłem zapytać czy znacie coś podobnego do przygód naszego przyjaciela w Tybecie, ale nowszego i bardziej zaawansowanego graficznie? Głównie chodzi mi o klimat, tryb sterowania i ciekawą historię. Ewentualnie może ktoś podzieli się wrażeniami co do GROMa na nowej maszynie, bo widzę na jutubie wygląda znacznie lepiej niż na screenach, które widziałem. Bardzo podobne? Frater, Space Hack ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6914248 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam. Szukam gry. Zapomniałem jej tytułu. Jest to gra około 10-15-letnia 2D, widok z góry. Chodziło się postacią po budynku. Był to labirynt korytarzy ograniczony ścianami. Szukało się kluczy, aby otworzyć następne drzwi i przejść dalej. Oczywiście walczyło się z wrogami w budynku. Ta gra była w jakiejś gazecie na cover-cd. Było ona w pełnej polskiej wersji językowej. Pamiętam, że jak się nie miało odpowiedniego klucza, po podejściu do drzwi, donośny głos mówił "Aby otworzyć te drzwi, potrzebny jest xx klucz". xx to jakieś kolory. Czy ktoś kojarzy taką grę? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Nie czasem 'Get Medival', mam to chyba na półce ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Witam wszystkich :) Poszukuje gry (prawdopodobnie jakas gra akcji, TPS), widok zza plecow, chodzilo w niej mniej wiecej o strzelanie, bicie i zabijanie :D, pamietam ze jeden z pierwszych poziomow zaczynal sie cut-scenką, na ktorej widac bylo przewracajaca sie ciezarowke, a nastepny/jeden z pozniejszych etapow rozgrywal sie na stacji prawdopodobnie metra (nie jestem w stanie okreslic czy tylko poczatek, czy tez caly poziom). Gra byla dosyc brutalna :D. Mam 19 lat a gralem w ta gierke gdzies miedzy 8 a 11 rokiem zycia wiec ma ona co najmniej 8 lat (ale moze byc starsza :( ), grafika dosyc kwadratowa. Wiem ze opis chaotyczny, a informacji prawie ze nic, ale jezeli ktos mialby pomysl, to prosze o pomoc :) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
6914248 Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2012 Get Medieval - nigdy bym się nie domyślił. Jasne, że to to!! :))) Widziałem właśnie recenzję na YouTubie. Wielkie dzięki!! Nareszcie w to zagram jak zdobędę :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qamer15 Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 ? Tak, to wlasnie ta gra ! Dzieki bardzo, nie sadzilem ze ktos ogarnie cos z tego chaotycznego opisu. Jeszcze raz dzieki wielkie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kartazjusz Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2012 Witam Szukam gry w której kierowało się czołgiem. Gra jest zrealizowana oczywiście w 3D. Niestety nie pamiętam nazwy :\ Oczywiście nie zwykłym .. temu w trakcie gry zdobywało się różne podwozia między innymi pływanie, unoszenie się nad wulkanem, w pewnym momencie nawet zamieniało się w łudź podwodną. Oprócz tego zdobywało się różnego rodzaju uzbrojenia od zwykłych krabinków hmm.. laserowych przez ciężkie działo, rakiety, działo,laser, prądnice(bądź coś co wstrzliwało wiąskę prądu) dochodząc do bomby atomowej. Większości broni były 2 rodzaje, np rakiety były zwykłe i nakierowywane ręcznie, karabinki niebieskie i czerwone, tak samo ciężkie pociski. Odnośnie misji to na początku lądowało się na plaży i rozwalając działka strażnicze i małe wozy opancerzone docierało się do dużego obiektu w którym trzeba było rozwalić promienie które się łączyły i żeby przejść dalej trzeba było zniszczyć wszystkie stacje. No w sumie to większość co pamiętam. Jak gdy by ktoś skojarzył nazwę tej gry był bym bardzo wdzięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotczup Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Witam szukam jakiejs gierki survivalowej moze byc tez zombie survival ale taka podobna do gry project zomboid.Jeśli chodzi o Survival powinien to byc sandbox cos podobnego do Stranded I i II z góry dziękuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dammeron Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 Left for dead, Dead island... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotczup Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 (edytowane) szukam czegos bardziej realistycznego :/ a te gry realizmem nie grzeszą.Chodzi mi o to ze postać musi jeść spać itp grafika nie musi byc najlepsza Edytowane 23 Maja 2012 przez kotczup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Maja 2012 A może S.T.A.L.K.E.R.? 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 24 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Maja 2012 (edytowane) szukam czegos bardziej realistycznego :/ a te gry realizmem nie grzeszą.Chodzi mi o to ze postać musi jeść spać itp grafika nie musi byc najlepsza W simsy sobie zagraj jak ma jes i spac ;) @ Edytowane 24 Maja 2012 przez slavOK 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZIBI_PL Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 kotczup - poczytaj temat o ARMAII jest tam podany mod z zoombie 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neoheresy Opublikowano 29 Maja 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2012 Otóż to, pisałem dziś o Day Z w wątku o Arma II (www.dayzmod.com). Zdecydowanie polecam! 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotczup Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2012 dzięki za arma 2 tego szukalem :D Stalkera kiedys gralem ale mnie jakos specjalnie nie przykuł do komputera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 (edytowane) Próbuję sobie przypomnieć tytuł gierki, w którą kiedyś (lata 90.) grałem u kumpla na konsoli typu polski Pegasus (z bazarku). Była to koszykówka, bodajże 3 na 3 zawodników. Charakterystyczne były specjalne rzuty, np. Fireball, które zawsze trafiały do kosza. Aby wykonać rzut specjalny trzeba było nazbierać punkty mocy za normalne trafienia do kosza. Zawodnicy nie byli wysocy. Z góry dzięki za każdą wskazówkę. PS. to nie Street Hoop, choć też się w to grywało. Edytowane 24 Czerwca 2012 przez stivo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grz3choo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Arch Rivals ?:) Basketball Games for the NES | NESguide Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
introvert Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 NBA Hang Time? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Niestety nie. Szukam dalej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vennor Opublikowano 24 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2012 Stawiam na . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stivo Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2012 Też nie. Bardziej to przypominało właśnie Street Hoop, tylko ludziki byly mniejsze, no i tak średnio z kolorami było. Ogólnie to były dość odległe czasy, a gra mogła być na jakiejś dyskietce z serii 10000 in 1, ale nie wykluczam, że mogłem też coś przekręcić, bo wtedy aż tak się tym nie interesowałem. Może kiedyś jeszcze ktoś tu wpadnie z jakąś propozycją. W międzyczasie pograłem trochę w Street Hoop i poczułem się kilkanaście lat młodszy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...